Antena 3 CNN Economic eMAG resigilate – reduceri-soc la electrocasnice. TOP 10 produse si cu 1.900 de lei mai ieftine

eMAG resigilate – reduceri-soc la electrocasnice. TOP 10 produse si cu 1.900 de lei mai ieftine

eMAG resigilate – reduceri-soc la electrocasnice. TOP 10 produse si cu 1.900 de lei mai ieftine
22 Mai 2017   •   15:50
eMAG desfasoara in aceste zile o campanie de reduceri eMAG la produse resigilate in cadrul careia sunt incluse atat electrocasnice mari, cat si electrocasnice mici.
 
eMAG reduceri resigilate – Toate reducerile sunt AICI.
 
In campania de reduceri eMAG resigilate sunt incluse combine frigorifice, aragaze, masini de spalat vase sau roboti de bucatarie.
 
Am analizat campania de reduceri eMAG resigilate si am ales 10 produse electrocasnice cu reduceri extrem de avantajoase:
 

eMAG reduceri resigilate - combine frigorifice

 
1. Combina frigorifica AEG S83520CMX2, cu un volum de 312 litri, clasa de eficienta energetica A++, inaltimea de 185 de cm, cu display si touch control, fabricata din inox antiamprenta, resigilata, are o reducere de 51%. Circuitele de racire separate din frigider si din congelator mentin nivelul de umiditate ideal in fiecare compartiment, impiedicand alimentele sa se usuce in frigider si asigurand pastrarea perfecta fara gheata, in congelator. Clasa A++ este cu 21% mai eficienta energetic decat clasa A+. In cadrul campaniei de reduceri eMAG resigilate, combina frigorifica are o reducere de 1.909,40 lei. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice

 
2. Combina frigorifica LG GBB530NSQWB, 343 de litri, clasa A+, sistem No Frost, cu inaltimea de 201 cm, resigilata, are o reducere de 50%. Aceasta combina frigorifica permite pastrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp, iar capacul din latex mentine umiditatea la un nivel optim. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri resigilate - hote

 
3. In campania de reduceri eMAG resigilate a fost inclusa si hota incorporabila decorativa Samsung HDC6255BG/BOL, cu putere de absorbtie 400 mc/h, 1 motor, 60 cm, fabricata din inox si sticla. Chiar daca gatiti mai multe feluri de mancare simultan, cele 4/3 niveluri de viteza, impreuna cu o putere de absorbtie excelenta, pot elimina fumul si mirosurile in mod eficient. Resigilata, hota are o reducere de 44%. Pretul este foarte avantajos si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri resigilate – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri resigilate – aparate de aer conditionat

 
4. Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-24INVB Inverter, 24000 BTU, clasa de eficienta enegetica A++, cu display LCD, sistem auto restart si autodiagnoza, resigilat, are o reducere de 1.390 de lei. Pretul este AICI.

eMAG reduceri resigilate – masini de spalat vase

 
5. In campania de reduceri eMAG resigilate sunt incluse si alte electrocasnice necesare in bucatarie. De exemplu, masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG8798, care are 13 seturi, 10 programe, si face parte din clasa de eficienta energetica A+, are o reducere de 42%. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG reduceri resigilate – cuptoare incorporabile

 
6. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV, electric, grill, clasa A, avena, si o plita incorporabila traditionala Hotpoint PC640TAV, pe gaz, cu 4 arzatoare si aprindere electrica, avena, resigilat, are o reducere foarte avantajoasa. Pretul este redus cu 560 de lei. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri resigilate – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri resigilate - aspiratoare

 
7. Aspiratorul cu sac Dirt Devil Rebel 74HFC, 700 W, 2 litri, filtru Hepa, 3 accesorii, resigilat, beneficiaza de o reducere de pret de 41%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri resigilate – roboti de bucatarie

 
8. In cadrul campaniei de reduceri eMAG resigilate sunt incluse si electrocasnice mici. De pilda, robotul de bucatarie PHILIPS Viva Collection HR7762/00, 750 W, bol 1,5 litri, blender 1 litru, 2 viteze + Pulse, are o reducere de 165. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri resigilate – plite incorporabile

 
9. Plita incorporabila Hansa BHGI631500, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, gaz, din inox, are o reducere de 320 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG resigilate. Plita beneficiaza de un arzator cu functie Booster, cu diametrul de 12,9 cm (4 kW), care este foarte rapid si ofera un plus de putere pentru prepararea alimentelor mai rapid ca oricand. In plus, reducerea timpului de preparare faciliteaza pastrarea substantelor nutritive. Pretul este AICI.

eMAG reduceri resigilate - aragaze

 
10. Aragazul electric Hansa FCCW59209, cu 4 zone de gatit, cuptor electric, grill, din clasa de eficienta energetica A, resigilat, are o reducere de 380 de lei. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri resigilate – Toate reducerile sunt AICI.

×
Subiecte în articol: reduceri emag.ro reduceri emag eMAG.ro emag
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close