Antena 3 CNN Economic eMAG Stock Busters frigidere – TOP 10 aparate frigorifice mai ieftine și cu 50%

eMAG Stock Busters frigidere – TOP 10 aparate frigorifice mai ieftine și cu 50%

eMAG Stock Busters frigidere – TOP 10 aparate frigorifice mai ieftine și cu 50%
20 Iul 2017   •   15:53
eMAG Stock Busters frigidere. Au mai ramas numai cateva ore din campania de reduceri eMAG Stock Busters din luna iulie. Emag.ro are in continuare reduceri foarte atractive la frigidere.
 
eMAG Stock Busters frigidere – Toate reducerile sunt AICI.
 
In campanie sunt incluse frigidere, combine frigorifice sau frigidere side by side care au preturile mai mici chiar si cu 50% in aceasta perioada.
 
Am analizat oferta de reduceri si am ales 10 frigidere cu preturi avantajoase:

 

eMAG Stock Busters frigidere AEG

 
1. O combina frigorifica AEG S83520CMX2, de 312 litri, clasa A++ de eficienta energetica, inaltimea de 185 de cm, cu display, touch control, fabricata din inox antiamprenta, are o reducere de 50% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters la frigidere.
 
La aparatele frigorifice bune, compartimentele de racire si de congelare sunt separate, pentru a asigura conditii perfecte de umiditate in fiecare. Combina frigorifica ProFresh face acelasi lucru, datorita tehnologiei TwinTech™ NoFrost. Circuitele de racire separate din frigider si din congelator mentin nivelul de umiditate ideal in fiecare compartiment, impiedicand alimentele sa se usuce in frigider si asigurand pastrarea perfecta fara gheata, in congelator. Clasa A++ este cu 21% mai eficienta energetic decat clasa A+. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters frigidere Albatros

 
2. Un frigider Albatros FA28+, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 143 de cm, cu 3 ani garantie, are o redcere de 48%. Frigiderul este ideal pentru cei care nu au nevoie de un aparat frigorific voluminos si care prefera un frigider suplu si usor de folosit. Pretul este foarte accesibil.

eMAG Stock Busters frigidere Haier

 
3. Combina frigorifica Haier A2FE635CFJ, cu un volum de 347 de litri, clasa A+, sistem No Frost, inaltimea de 190 de cm, fabricat din inox, are o reducere de 42% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters la frigidere. Combina are sistem No Frost, asigurand performante eficiente de racire. Este si confortabila deoarece nu trebuie sa fie decongelata manual. Cu monitorul extern pe usa, puteti face cu usurinta setarile dorite si sa aveti totul sub control. Pretul este AICI.
 
eMAG Stock Busters frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG Stock Busters frigidere side by side

 
4. Cei care au nevoie de un aparat frigorific foarte spatios se pot orienta spre frigiderul Side by side Haier HRF-521DM6, care dispune de un volum foarte mare, de 518 litri. Frigiderul face parte din clasa A+ de eficienta energetica, are sistem No Frost si inaltimea de 180 de cm. Pretul frigiderului este redus cu 40% in aceste zile. Oferta este AICI.

eMAG Stock Busters frigidere Whirlpool

 
5. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, sistem No Frost, volumul de 319 litri, clasa A+ de eficienta energetica, tehnologie al 6-lea simt, dozator apa, inaltimea de 188,5 cm, beneficiaza de o reducere de 40% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters la frigidere. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG Stock Busters frigidere Electrolux

 
6. Pentru cei care isi doresc un aparat frigorific eficient, care sa ii ajute sa faca economii pe termen lung, una dintre cele mai bune variante este combina frigorifica Electrolux EN3201MOW, cu un volum de 309 litri, care face parte din clasa de eficienta energetica A++. Dincolo de clasa de eficienta energetica superioara, aceasta combina frigorifica inalta de 174,5 cm are si un pret foarte accesibil, redus cu 39% in campania de reduceri eMAG Stock Busters frigidere. Oferta este AICI.
 
eMAG Stock Busters frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG Stock Busters frigidere Indesit

 
7. Combina frigorifica Indesit LR8 S2 W B, cu un volum de 339 de litri, clasa A++ de eficienta energetica, inaltimea de 187 de cm, are o reducere de 38%. Sertarele detasabile maresc spatiul de congelare a alimentelor, daca este necesar. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters frigidere Zanussi

 
8. Un alt aparat frigorific ce ne-a atras atentia este combina frigorifica Zanussi ZRB36101WA, cu un volum de 337 de litri, clasa A+ de eficienta energetica si inaltimea de 185 de cm. Multumita usii reversibile care se deschide spre stanga sau dreapta, aceasta combina frigorifica poate fi asezata oriunde doriti in bucatarie. Combina are o reducere de 37% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters la frigidere. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG Stock Busters frigidere Sharp

 
9. Frigiderul Sharp SJXP700GSL, cu un volum foarte generos de 578 de litri, clasa A++ de eficienta energetica, tehnologie cu ioni plasmacluster, J-Tech Inverter, inaltimea de 185 cm, are o reducere de 38%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters frigidere Beko

 
10. Fanii brandului Beko vor fi incantati sa afle ca in campania de reduceri eMAG Stock Busters la frigidere sunt incluse si aparate frigorifice ale producătorului turc. Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, cu un volum de 325 de litri, clasa A+, inaltimea de 201 cm, cu dispenser apa, are o reducere de 36%. Pretul este foarte accesibil.
 
eMAG Stock Busters frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

×
Subiecte în articol: emag stock busters stock busters
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close