Antena 3 CNN Economic eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD. TOP 10 TV mai ieftine si cu 5.000 de lei

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD. TOP 10 TV mai ieftine si cu 5.000 de lei

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD. TOP 10 TV mai ieftine si cu 5.000 de lei
24 Mai 2017   •   14:24
eMAG Stock Busters. emag.ro desfasoara in aceste zile campania de reduceri eMAG Stock Busters, care vine cu reduceri foarte mari la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD.
 
Cei care viseaza de mai mult timp sa cumpere un televizor cu imagini clare si limpezi, au acum sansa de a cumpara unul la un pret accesibil.
 
eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
Reducerile de pret la televizoare 4K Ultra HD sunt foarte mari, ajungand pana la 5.000 de lei.
 
Am analizat oferta eMAG Stock Busters si am ales 10 televizoare care au reduceri foarte atractive.

 

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD Samsung

 
1. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 152 de cm, 60KU6072, si rezolutia 4K Ultra HD, are o reducere de 54% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters la televizoare. Cu tehnologia PurColour de optimizare a culorilor, televizorul dumneavoastra va reda o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD LED Smart Samsung

 
2. Un alt televizor cu rezolutie 4K Ultra HD care beneficiaza de o reducere foarte mare este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de163 de cm. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului. In cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters, acest televizor are o reducere de 5.000 de lei. Pretul poate fi gasit AICI.
 

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD cu diagonala peste 100 cm

 
3. Si televizorul LED Smart Samsung are o reducere atractiva. Acest televizor cu diagonala de 108 cm este ideal pentru cei care isi doresc un televizor cu o performanta deosebita, dar care sa nu ocupe foarte mult loc in casa. Rezolutia sa 4K Ultra HD ofera imagini impecabile. Pretul este redus cu 45% pana maine si este foarte accesibil. Oferta este AICI.
 
eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD Samsung Curbat

 
4. Fanii televizoarelor cu ecran curbat vor fi incantati sa afle ca televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm si rezolutie 4K Ultra HD beneficiaza de o reducere de 3.999,99 lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG Sotck Busters la televizoare. Oferta este valabila pana la sfarsitul zilei de 25 mai. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD LG

 
5. Televizoarele LG cu cea mai buna rezolutie de pe piata sunt si ele la reducere. De pilda, televizorul LED Smart LG, cu o diagonala generoasa de 139 de cm, se bucura de o reducere de pret de 2.450 de lei. HDR Pro Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel, continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD Philips

 
6. Televizoul Philips 55PUS6101/12 Smart TV LED, de 139 cm, cu rezolutie Ultra HD 4K, are o reducere de 40%. Acest televizor beneficiaza de tehnologia Micro Dimming, care imbunatateste contrastul televizorului. Multumita software-ului special care analizeaza imaginea in 6.400 de sectiuni diferite si o regleaza in mod corespunzator, utilizatorii se vor bucura de contrast si de o calitate incredibila a imaginii, avand parte de o experienta vizuala realista. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.
 
eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD Smart Philips

 
7. Un alt televizor Philips inclus in campania de reduceri eMAG Stock Busters este televizorul LED Smart Android Philips, cu diagonala de 123 de cm, 49PUS7101/12, si rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul benefiaza de o reducere de 2.300 de lei. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD LED LG

 
8. Televizorul LED Smart LG, cu diagoanal de 139 de cm, 55UH7507, si rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 2.400 de lei. Televizorul IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi, la o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea Full HD. Ecran IPS 4K este rezistent si ofera atat culori naturale, cat si un unghi larg de vizualizare. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD Panasonic

 
9. Un alt televizor cu rezolutie 4K Ultra HD care ne-a atras atentia este televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 126 cm, TX-50DX730E. Televizorul are o reducere de 1.900 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters televizoare. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD Star-Light

 
10. Ultimul televizor 4K Ultra HD care a intrat pe lista noastra de recomandari este televizorul Smart LED Star-Light, cu diagonala de 140 de cm. Televizorul are o reducere de 32%. Pretul este foarte accesibil. Oferta este AICI.
 
eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close