Antena 3 CNN Economic eMAG – Telefoanele iPhone pot fi cumpărate cu 66 de lei pe lună

eMAG – Telefoanele iPhone pot fi cumpărate cu 66 de lei pe lună

eMAG – Telefoanele iPhone pot fi cumpărate cu 66 de lei pe lună
28 Noi 2016   •   13:27
În această perioadă, magazinul online eMAG are oferte la unele dintre cele mai râvnite dispozitive electronice: telefoanele mobile Apple.
 
Astfel, telefoanele iPhone pot fi cumpărate acum de pe emag.ro în 36 de rate lunare fără dobândă. De exemplu, o rată pentru un telefon mobil Apple cumpărat de la eMAG pornește de la 66 de lei pe lună.
 
Am analizat oferta eMAG și am ales câteva telefoane Apple care sunt incluse în ofertă și care sunt acum accesibile:
 
1. Un telefon mobil Apple iPhone 5S, de 16 GB, poate fi cumpărat de la eMAG în 36 de rate fără dobândă. Rata lunară este de 65,87 lei pe lună.
 
Telefonul iPhone 5S este proiectat până la cele mai mici detalii cu o meticulozitate și o precizie specifică Apple. Cipul este creat pe o arhitectură de 64 biți, fiind primul de acest fel existent pe piata smartphone-urilor.
 
iPhone 5S integrează un senzor de amprentă, o cameră foarte precisă și un sistem de operare creat efectiv pentru arhitectura de 64 biți.
De asemenea, iPhone 5S este creat cu o precizie la nivel de micron. Se vede în tot designul său câtă grijă s-a acordat fiecărui element din compoziția sa. Aluminiul și sticla sunt combinate armonios, în butonul Home fiind introdus pentru prima dată un cristal de safir. Același cristal se găsește și ca protecție pentru camera iSight.
 
Designul și construcția la acest nivel sunt fără precedent. Ca rezultat, iPhone 5S arată și se simte mai subțire și mai ușor. Telefonul este disponibil în 3 tonuri de culoare: Gold, Silver și Space Gray.
 
Telefonul vine și cu un cadou: un acumulator extern E-boda, de 2000 mAh.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de oferte la telefoane Apple de la eMAG.

eMAG – Telefoane Apple la ofertă

 
2. Un telefon mobil Apple iPhone SE, 16GB, 4G, poate fi cumpărat în rate la prețul de 103,51 lei pe lună.
 
Potrivit Apple, iPhone SE este cel mai puternic telefon de 4 inchi din toate timpurile. Pentru a-l crea, Apple a pornit de la un design de mare succes, apoi a reinventat tot restul. A9 este același cip avansat folosit în iPhone 6s. Camera de 12 megapixeli face poze incredibile și filmeaza 4K, iar funcția Live Photos îți aduce imaginile la viață. Rezultatul este un iPhone care pare mic, dar trăiește pe picior mare.
 
iPhone SE preia un design incredibil de popular și îl aduce la un nou nivel de rafinament. Fabricat din aluminiu sablat cu finisaj satinat, acest telefon ușor și compact este conceput pentru a fi extrem de confortabil de ținut în mână. Conținutul de pe ecran este vibrant și clar, grație unui strălucitor afișaj Retina de 4 inchi. De asemenea, muchiile mate teșite și un logo din oțel inoxidabil asortat cromatic întregesc aspectul plin de stil.
 
iPhone SE are la baza A9, același cip avansat care se află în iPhone 6s. Cu o arhitectură pe 64 de biți de clasa desktop, cipul A9 oferă viteză și reactivitate spectaculoase. În plus, grație performanțelor grafice la nivel de consolă, jocurile și aplicațiile preferate sunt incredibil de bogate și de captivante.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de oferte la telefoane Apple de la eMAG.
 

eMAG – oferte la telefoane iPhone 6S

 
3. Un telefon mobil Apple iPhone 6S, 16 GB, poate fi cumpărat în rate lunare de 127,03 lei.
 
Potrivit Apple, de când începi să folosești iPhone 6s simți că experimentezi ceva cu totul nou. Cu o simplă apăsare, 3D Touch îți permite să faci mai multe ca niciodată. Live Photos dă viață amintirilor într-un mod incredibil de realist: poți să faci o poză, dar și să surprinzi ce s-a întâmplat înainte și după, astfel încât fotografiile prind viață cu o simplă apăsare. Iar o nouă cameră Face Time HD de 5 MP îți face zâmbetul să strălucească cu Retina Flash.
 
Cel mai avansat cip văzut vreodată la un smartphone este și mai rapid, iar acum are un coprocesor de mișcare M9 integrat.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de oferte la telefoane Apple de la eMAG.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close