Antena 3 CNN Economic Hobby de manager: Daniel Boaje, CEO McDonald's România

Hobby de manager: Daniel Boaje, CEO McDonald's România

Hobby de manager: Daniel Boaje, CEO McDonald's România
Sursa foto: Foto: VideoNews
09 Aug 2014   •   14:02
Mergem acum repede mai departe cu un nou episod din "Hobby de manager" in care il veti cunoaste pe Daniel Boaje, CEO-ul unui foarte cunoscut lant de restaurante. 
 
Cine spune că dacă eşti director nu poţi pune mâna la treabă? Daniel Boaje, CEO McDonald's România, a intrat special pentru noi în bucătăria unuia dintre restaurantele lanţului pe care îl conduce. Şi nu a fost deloc străin de tot ce se întâmplă acolo. 
 
A trecut ceva timp de când nu a mai pregătit un produs pentru un client, însă onorează des comenzi în linia de servire, când colegii sunt prea aglomeraţi. De 20 de ani a învăţat toate secretele companiei şi a trecut prin toate etapele. 
 
A schimbat domeniul pentru câţiva ani, dar de 4 ani s-a întors la cârma unuia dintre cele mai cunoscute branduri la nivel mondial. Este autodidact şi autocritic şi caută mereu să se perfecţioneze. Inclusiv când vine vorba de pasiunile pe care le are.
 
Mai are o pasiune căreia i s-a dedicat în ultimii ani. Fotografia sau "oglinda lumii", cum îi mai spune el.  
 
Aparatul foto este nelipsit, mai ales în călătoriile pe care le face destul de des în interes de serviciu. Încearcă întotdeauna să echilibreze balanţa între profesie şi viaţa personală. Şi chiar ăsta pare să fie secretul succesului pentru Daniel Boaje - echilibrul. 



 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close