Antena 3 CNN Economic Imobiliare O femeie din Capitală a făcut mii de euro din vânzarea unor chei. Vezi cum a reușit

O femeie din Capitală a făcut mii de euro din vânzarea unor chei. Vezi cum a reușit

O femeie din Capitală a făcut mii de euro din vânzarea unor chei. Vezi cum a reușit
Sursa foto: Foto: longwoodresidential.com
11 Oct 2011   •   09:08

O femeie din Capitală a reuşit să vândă mai multe perechi de chei cu câteva mii de euro. Pretindea că este agent imobiliar şi închiria diverse spaţii din Bucureşti.  Le propunea clienţilor să plătească în avans chiria pe mai multe luni, ca să beneficieze de reduceri, iar cei mai mulţi acceptau. După ce primea banii femeia le dădea un set de chei, dar schimba şi yalele locuinţelor.

Când voiau să se mute în spaţiile închiriate, clienţii se trezeau că nu se potrivesc cheile. Dacă era contactată, falsa agentă ignora apelurile sau răspundea cu mesaje de genul: "nu mă mai stresați, că sunt ocupată".

Până la urmă, femeia a făcut o gafă și niște clienți care au intrat într-un apartament au observat mai multe contracte și și-au dat seama că ceva este suspect. Oamenii au mers la poliție, iar autoritățile i-au întins o capcanã femeii. Ea a fost dusã la secție. Polițiștii au audiat-o toatã noaptea. Pânã acum, 12 oameni au depus plângere pe numele ei.

Femeia acuzată spune că nu are nici o vină şi că toată această poveste face parte dintr-o înscenare pusă la cale de oamenii legii.

 






×
Subiecte în articol: femeie apartamente reduceri politisti clienti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close