Antena 3 CNN Economic Imobiliare Sebastian Vlădescu: Impozitul pe proprietate se va mări de anul viitor (VIDEO)

Sebastian Vlădescu: Impozitul pe proprietate se va mări de anul viitor (VIDEO)

Sebastian Vlădescu: Impozitul pe proprietate se va mări de anul viitor (VIDEO)
20 Iun 2010   •   21:22

Începând cu anul viitor, impozitul pe proprietate se va mări. Anunţul a fost făcut, duminică, de ministrul Finanţelor Sebastian Vlădescu în cadrul emisiunii ?Punctul de Întâlnire?, de la Antena 3.

Ministrul Finanţelor a declarat că de anul viitor va exista un nou sistem de taxare a proprietăţii, precizând că impozitul pe un apartament de două camere va rămâne, probabil, de 100 RON, dar persoanele care au mai multe apartamente de pe urma cărora obţin venituri vor plăti mai mult. În plus, ministrul a adăugat că proprietarii de mai multe apartamente care le aduc venituri vor trebui să le înregistreze ca o sursă de venit.

?O parte din cetăţenii României care sunt mai bogaţi vor plăti mai mult?, a declarat ministrul Finanţelor, explicând că prin această măsură se încearcă aducerea într-o zonă de normalitate a impozitării pe proprietate.

?O companie care are un bloc de birouri plăteşte un anume impozit pe proprietate, în timp ce o persoană o persoană fizică care are un bloc de birouri plăteşte alt impozit pe proprietate deşi amândoi obţin venituri de pe urma sa?, a explicat şeful Finanţelor.

În cadrul emisiunii ?Punctul de Întâlnire? a mai fost invitat analistul economic Ilie Şerbănescu.



Antena3.ro

Foto: INTACT Images

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close