Antena 3 CNN Economic În ce se investește înainte de o criză financiară. Se anunță vremuri în care trebuie să ne punem economiile la adăpost

În ce se investește înainte de o criză financiară. Se anunță vremuri în care trebuie să ne punem economiile la adăpost

Investiții înainte de criză financiară. Se anunță vremuri în care trebuie să ne punem economiile la adăpost.

În ce se investește înainte de o criză financiară. Se anunță vremuri în care trebuie să ne punem economiile la adăpost
Sursa foto: Pixabay.com
de S.T.    |    08 Mar 2020   •   09:57

O posibilă criză financiară ar putea veni cu numeroase probleme: faliment, inflație, șomaj ridicat și scăderea salariilor.

Cei care au bani îi pot transforma în investiții astfel încât să își pună la adăpost munca de o viață față de efectele unei posibile crizei financiare.

Investițiile în imobiliare au reprezentat o afacere sigură în România. Chiar dacă prețurile au mai scăzut, situația s-a remediat după ce criza economică a trecut. Dacă sunteți dispuși să așteptați câțiva ani pentru recuperarea banilor și pentru un profit semnificativ o investiție în acest domeniu nu este deloc un o idee rea.

O investiție a banilor la bursă a reprezentat în ultimii ani o metodă mai bună de alocare a resurselor financiare având un randament mult mai ridicat decât dobânzile bancare. Există și riscuri dar acestea pot fi minimizate prin consultarea unor specialiști.

Și investițiile în aur vă pot aduce profit. Se estimează că valoarea aurului va crește și mai mult. Un avantaj al investiției în aur este acela că poate fi realizată oricând fără prea mari bătăi de cap, în cantități mai mici sau mai mari în funcție de sumele de bani disponibile. Trecutul a demonstrat că în perioadele de criză prețul aurului crește.

Pământul este de asemenea o resursă importantă dar atenție limitată! Din acest motiv prețul terenului arabil a început să crească în România. Chiar dacă hectarul de pământ pare scump în prezent, cu siguranță valoarea sa va crește și mai mult.

O altă recomandare a specialiștilor pentru a traversa bine o posibilă criză financiară o reprezintă investiția în obiecte de artă.

Informațiile au fost prezentate de Luciana Cocoș, sâmbătă, la rubrica „Safe Income”.

În ce se investește înainte de o criză financiară

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close