Antena 3 CNN Economic Jucării eMAG și Elefant. Reduceri uriașe de Moș Nicolae

Jucării eMAG și Elefant. Reduceri uriașe de Moș Nicolae

Jucării eMAG și Elefant. Reduceri uriașe de Moș Nicolae
02 Dec 2016   •   13:46
De Moș Nicolae, părinții care vor să îi surprindă pe copii cu jucării frumoase și interesante, dar care să nu coste foarte mult, pot analiza oferta de reduceri la jucării eMAG și Elefant.
 
Cele două magazine online din România au reduceri foarte mari la jucării de toate felurile, de la cele pentru bebeluși la copii de 15 ani.
 
Reducerile la jucării eMAG și Elefant sunt substanțiale, ajungând la 73%.
 
Am analizat lista de reduceri și am ales câteva dintre cele mai atractive oferte la jucării eMAG și Elefant.
 

Jucării eMAG la reducere de Moș Nicolae

 
Magazinul online emag.ro are o ofertă extrem de generoasă la jucării și jocuri pentru copii.
 
Iată ce jucării eMAG sunt acum la ofertă: jucării pentru bebeluși, centre de activități, jucării de baie, jucării zornăitoare, jucării pentru cărucioare și pătuț, jucării interactive pentru bebeluși, figurine, seturi de construcție, cuburi.
 
Un centru de activități Mappy Toys Căsuță cu forme, lumini și sunete, are o reducere de 55% și costă 72 de lei. Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la jucării de la eMAG.

Jucării eMAG la reducere – păpuși și jucării de pluș de Moș Nicolae

 
De asemenea, emag.ro are reduceri și la jucării și vehicule cu telecomandă: mașinuțe, motociclete, bărci, utilaje de construcție, elicoptere, avioane, nave de jucărie, trenulețe de jucărie, roboți.
 
Pentru fete, cele mai interesante jucării eMAG la reducere sunt păpușile, cărucioarele pentru păpuși, căsuțele de păpuși, jucăriile de pluș și mobilierul pentru păpuși.
 
Un set păpușă Sofia, cu accesorii pentru fetițe, are o reducere de 40%. Pachetul conține: păpușa Sofia de 30 de cm și accesoriile de prințesă, cu care fetița se poate transforma în prințesă (coroana, cerceii și amuleta magică). Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la jucării de la eMAG.
 

Jucării eMAG – reduceri de Moș Nicolae la seturi de hobby

 
Instrumentele muzicale, accesoriile pentru fetițe, măștile, costumele pentru copii, seturile de joacă (de doctor, de grădinărit, de supermarket etc) sunt și ele incluse în campania de reduceri eMAG.
 
Dacă Moș Nicolae trebuie să vină la copii mai mari, atunci vă puteți orienta spre jocurile de societate sau spre puzzleurile complexe. O alegere foarte bună sunt și jucăriile de hobby sau cele educative: seturi de pictură și desen, seturi de artizanat sau seturi de modelat (cu pastă, lut și nisip).
 
Reducerile la jucării eMAG de hobby ajung la 73%.
 
De exemplu, un set din plastilină Hasbro Play-Doh Town Foișorul de foc are o reducere de 35%. Oferta este disponibilă la acest link.
 
Și, deoarece deja a început să ningă serios, săniuțele și jucăriile de iarnă sunt o opțiune foarte inspirată.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la jucării de la eMAG.

Jucării Elefant la reducere de Moș Nicolae

 
Și magazinul online elefant.ro are reduceri la numeroase jucării în această perioadă.
 
Părinții care vor să le facă o surpriză frumoasă celor mici de Moș Nicolae pot alege jucării de la următoarele branduri: Dickie Toys, Goki, Chuggington, Hot Wheels, Go Mini, JCB, Mega Blocks, Molto, Tomy, DOLU, Disney Pixar, Hubsan, Janod, Lena sau Ninco.
 
Pe elefant.ro părinții vor găsi jucării pentru copii cu vârste variate: de la bebeluși de doar câteva luni până la copii de peste 15 ani.
Iată ce jucării Elefant sunt la reducere: figurine, jucării de exterior, jucării de pluș, jucării de rol, jucării educative, LEGO, mașinuțe, trenulețe și avioane, puzzleuri, seturi de construcție, păpuși și accesorii.
 

Jucării Elefant – reduceri la seturi LEGO

 
De pildă, un set LEGO Star Wars are o reducere de 23% și costă 40,73 lei. Copiii vor fi încântați să avanseze spre baza din Hoth a rebelilor cu teribilul microavion de vânătoare AT-AT LEGO® Star Wars. Această versiune la scară mică a adevăratului Robot pe picioare imperial are un cap și picioare poziționabile, două rachete cu propulsie și chiar și o minicarlingă în care stă pilotul AT-AT. Setul include un pilot AT-AT cu un pistol.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la jucării de la Elefant.
 
Reducerile la alte tipuri de jucării Elefant sunt și mai mari, ajungând la 45% în cazul mașinuțelor.
 
O mașinuță Off Roader de la Dickie Toys, cu sunete și lumini, de 33 de cm, are o reducere de 30%.
 
Mașina Off Roader are roți libere, lumină, sunet, o ușă în spate care se deschide, troliu și posibilitatea de a schimba roțile. Mașina are lungimea de 33 de cm. Jucăria funcționează cu două baterii de 1.5V R6, incluse.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la jucării de la Elefant.

 

Reduceri jucării Elefant – ceasul curcubeu

 
Jucăriile educative sunt și ele la mare căutare. Cu ajutorul lor, cei mici nu doar că se distrează, dar și învață ceva util.
 
Un exemplu este ceasul curcubeu fabricat din lemn. Piesele detașabile, pictate în culori vii, îl vor ajuta pe copil să învețe unitățile de măsurare a timpului și, totodată, să își gestioneze timpul petrecut la colțul de joacă.
 
Ideal pentru a adăuga o pată de culoare decorului camerei, dar și pentru exersarea aptitudinilor copilului, ceasul curcubeu trebuie să fie
construit prin așezarea corectă a pieselor, în funcție de formă și culoare.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la jucării de la Elefant.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close