Antena 3 CNN Economic Oferte eMAG la mașini de spălat. Cele mai mari reduceri

Oferte eMAG la mașini de spălat. Cele mai mari reduceri

Oferte eMAG la mașini de spălat. Cele mai mari reduceri
15 Feb 2018   •   11:04

Oferte eMAG la mașini de spălat. Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat, magazinul online eMAG vă pune la dispoziție numeroase produse la reducere din care să alegeți.

Pentru a profita de campania de reduceri eMAG la mașini de spălat, intrați aici.

Mașinile de spălat pe care le puteți cumpăra de la eMAG au reduceri și de peste 35 la sută din prețul original. Puteți achiziționa modele produse de companii precum Samsung, Whirlpool sau LG.

Oferte eMAG la mașini de spălat. Samsung

Mașina de spălat Samsung Eco Bubble, cu o capacitate de încărcare de 6 kilograme, din clasa energetică A+++, este disponibilă la eMAG la 999,99 lei, cu o reducere de 37 la sută din prețul original. Există și alte modele elegante și fiabile ale producătorului coreean în oferta eMAG.

Pentru a vă convinge, intrați aici.

Multe dintre mașinile de spălat vândute pe site-ul eMAG vin la pachet cu garanții de până la 5 ani, cât și cu transport gratuit. 

Puteți alege modele Beko sau Albatros. Și mașinile de spălat Bosch sunt printre recomandările noastre, în special în cazul reducerilor de peste 40 la sută, cum este cazul modelului Slim de 6 kilograme, cu 1200 RPM. 

Găsiți această ofertă, dar și multe alte reduceri eMAG la mașini de spălat aici.

Oferte eMAG la mașini de spălat. LG

Printre cele mai interesante mașini de spălat de pe piața românească sunt cele produse de LG. Majoritatea modelelor au o capacitate puțin mai mare decât a rivalelor de pe piață, cu posibilitatea de a încărca până la 8 kilograme, față de doar 6 kilograme, cât este media mașinilor de spălat de clasă mijlocie. 

Modelele LG au un design mai puțin obișnuit pentru o mașină de spălat și beneficiază de reduceri consistente de preț.

Puteți profita de ofertă aici.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close