Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG frigidere. Vara topeste preturile: reduceri si de 3.000 de lei

Reduceri eMAG frigidere. Vara topeste preturile: reduceri si de 3.000 de lei

Reduceri eMAG frigidere. Vara topeste preturile: reduceri si de 3.000 de lei
27 Iun 2017   •   15:44
Reduceri eMAG frigidere. Vara este tot mai fierbinte, iar magazinul online emag.ro a lansat o campanie de mari reduceri la aparate frigorifice.
 
Reduceri eMAG frigidere – Toate reducerile sunt AICI.
 
Combinele frigorifice, frigiderele, congelatoarele sau frigderele side by side au acum preturi reduse chiar si cu 48%.
 
In cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere, preturile sunt mai mici chiar si cu 3.000 de lei.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG si am ales cele mai atractive aparate frigorifice:
 

Reduceri eMAG frigidere – combine frigorifice

 
1. O combina frigorifica Albatros CF33A+, cu volum de 246 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 173 de cm, 3 ani garantie, are o reducere de 48%. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG frigidere Albatros

 
2. Un alt aparat frigorific inclus in campania de reduceri eMAG frigidere este frigiderul Albatros FA28+, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 143 cm. Frigiderul are 3 ani garantie si are o reducere de 48%. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

Reduceri eMAG frigidere Haier

 
3. Combina frigorifica Haier A2FE635CFJ, cu volumul de 347 de litri, clasa A+, sistem no frost, inaltimea de 190 de cm, fabricata din otel inoxidabil, are o reducere de 42% in cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere. Combina nu trebuie dezghetata niciodata. Ea asigura performante eficiente de racire si are afisaj cu LED-uri sau LC. Pretul este AICI.
 

Reduceri eMAG frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

Reduceri eMAG frigidere Whirlpool

 
4. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, No Frost, 319 de litri, Clasa A+ de eficienta energetica, tehnolgie 6th Sense, cu dozator apa si o inaltimea de 188,5 cm, are o reducere de 940 de lei in campania de oferte eMAG. Pretul poate fi consultat AICI.

Reduceri eMAG frigidere Gorenje

 
5. Un alt aparat frigorific ce ne-a atras atenția deoarece beneficiază de o reducere atractivă este combina frigorifica Gorenje NRK6191CW, cu volum de 307 litri. Ea face parte din clasa A+ de eficienta energetica, are sistem No Frost si inaltimea de 185 de cm. Tehnologia IonAir aduce natura in frigidere, prin introducerea in mod constant de ioni negativi in aparat.
 
Ionii negativi sunt purificatori naturali de aer, responsabili pentru senzatia de prospetime din padure, in apropierea unei cascade sau dupa ploaie. Preluati direct din natura, ionii negativi creeaza cel mai sanatos mediu pentru depozitarea alimentelor. Tehnologia IonAir distruge pana la 95% din bacteriile aflate in interiorul aparatului, elimina mirosurile si mucegaiul si ofera, de asemenea, un nivel optim de umiditate. Pretul este redus cu 800 de lei. Oferta este AICI.

Reduceri eMAG frigidere Samus

 
6. Cei care au nevoie de un spatiu mai mare pentru congelare se pot orienta spre congelatorul Samus SCE331A+, cu un volum de 212 litri, 7 sertare, clasa A+ de eficienta energetica. Congelatorul beneficiaza de control electronic si are 3 ani garantie. Pretul este redus cu 45 in campania de reduceri eMAG frigidere. Pretul este AICI.
 
Reduceri eMAG frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

Reduceri eMAG frigidere Indesit

 
7. Fanii brnadului Indesit vor fi incantati sa descopere combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X, cu un volum 368 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 200 de cm, din inox, care are o reducere de 37% in aceasta perioada. Pretul poate fi consultat AICI.

Reduceri eMAG frigidere Zanussi

 
8. Combina frigorifica Zanussi ZRB36101WA, cu un volum de 337 de litri, clasa A+, inaltimea de 185 de cm, are o reducere de 37%. Multumita usii reversibile care se deschide spre stanga sau dreapta, aceasta combina frigorifica poate fi asezata oriunde doriti in bucatarie. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG frigidere Electrolux

 
9. O alta combina frigorifica foarte performanta, produsa de compania suedeza Electrolux, are o reducere de 37% in campania de reduceri eMAG frigidere. Combina frigorifica are un volum de 318 litri si face parte din clasa A++ de eficienta energetica. Are sistem No Frost, inaltimea de 185 de cm, display, touch control si e fabricata din inox antiamprenta. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG frigidere side by side

 
10. Ultimul aparat frigorific pe care vi-l recomandam este frigiderul Side by Side Haier HB22FWRSSAA. Cu un volum de 522 de litri, frigiderul side by side este ideal pentru cei care au nevoie de un spatiu generos pentru depozitarea alimentelor. Frigiderul face parte din clasa A+, are sistem No Frost, inaltimea de 180 de cm si e fabricat din inox. Pretul este redus cu 3.000 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG frigidere. Oferta este AICI.
 
Reduceri eMAG frigidere – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close