Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la cosmetice. TOP 5 super-oferte înainte de noaptea de Anul Nou

Reduceri eMAG la cosmetice. TOP 5 super-oferte înainte de noaptea de Anul Nou

Reduceri eMAG la cosmetice. TOP 5 super-oferte înainte de noaptea de Anul Nou
23 Dec 2016   •   15:55
Reduceri eMAG. Până pe 26 decembrie, magazinul online emag.ro desfășoară campania de reduceri eMAG "eMAGIA Crazy Days", care vine cu oferte atractive la peste 70.000 de produse, inclusiv la cosmetice și produse de îngrijire.
 
Noaptea de Anul Nou este foarte aproape, iar dacă v-ați ales deja toaleta pe care o veți purta la trecerea dintre ani, e timpul să vă gândiți și la machiaj.
 
Cel mai mare magazin online are reduceri eMAG foarte tentante la diferite seturi promoționale ce conțin mai multe produse și care pot fi cumpărate acum la prețuri mici.
 
Astfel de reduceri eMAG la cosmetice ajung la peste 60%.
 

Reduceri eMAG la cosmetice

 
1. Un pachet Promo OPI Classic Lacquer (ce conține lac de unghii Big Apple Red, 15 ml + lac de unghii Black Cherry Chutney, 15 ml + picături pentru uscare rapidă Drip Dry Lacquer Drying Drops, 9 ml), are o reducere de 52% și costă 82,99 lei.
 
Formula exclusivă a lacului de unghii OPI este menită sa livreze un look perfect. Lacul de unghii vă poate schimba starea de spirit și vă poate transforma într-un trend-setter.
 
Pentru uscare rapidă, aplicați 1-2 picaturi peste lacul de unghii cu ajutorul pipetei din interiorul produsului.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la cosmetice și produse de îngrijire.

Reduceri eMAG la cosmetice Miss Sporty

 
2. Un pachet promo Miss Sporty (Mascara Pump Up Lash Booster Black + Tuș de Ochi Studio Lash 01 Black), are o reducere de 50% și costă 15 lei.
 
Pump Up Booster - mascara ce are un compus de creștere incorporat pentru gene lugi și perfect definite. Peria pentru extra volum acoperă fiecare geană în parte, iar formula îmbogățită cu colagen conferă gene minunate și voluminoase.
Culoare: Negru
Gramaj: 12 ml
 
Studio Lash - tuș de ochi ce definește ochii dintr-o singură aplicare. Pensula fină ultra-precisă trasează linii perfecte.
Culoare: Negru
Gramaj: 3.5 ml
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la cosmetice și produse de îngrijire.

Reduceri eMAG: 7 produse la 38 de lei

 
3. Un pachet Promo Miss Sporty din 7 produse are o reducere de 53% și costă 37,99 lei.
 
Pachetul conține:
 
Tuș de ochi Miss Sporty Studio Lash, 001 Black - Aplicator fin tip pensulă ultra-precis. Definește ochii dintr-o singură aplicare.
 
Creion pentru sprâncene Miss Sporty, 002 brown - Accentuează și corectează linia naturală a sprâncenelor într-un mod foarte delicat. Sprâncenele sunt mai evidente și mai definite, oferindu-vă un look mai expresiv.
 
Ruj Miss Sporty My BFF, 101 My Adorable Nude - Ruj de buze hidratant și rezistent pentru buze catifelate și perfecte timp îndelungat. Textura super comodă și catifelată se simte minunat pe buze. Oferă nuanțe intense și rezistente.
 
Tratament pentru unghii Miss Sporty Gel Top Coat - Noul top coat va evidenția și mai mult culoarea intensă a lacului de unghii Miss Sporty preferat, iar finish-ul cu efect de gel 3D va avea o strălucire multi-dimensională, fără să mai aveți nevoie de lampă UV/LED. Mai mult, previne decolorarea și ciobirea lacului de unghii. Intensifică nuanța de pe unghii, iar culoarea și strălucirea manichiurii durează până la 7 zile.
 
Mascara Miss Sporty Pump Up Booster Curve it - sculptează, ridică, întoarce și oferă volum genelor, făcându-le cu mult mai frumoase! Genele sunt mai definite ca niciodată, și asta fără ca mascara să se întindă. În plus, este ușor de controlat.
 
Fond de ten Miss Sporty So Matte Perfect Stay 14 Ore, 003 Medium - Matifează porțiunile lucioase și vă scapă de porii dilatatți. În final pielea va fi catifelată ca o piersică și va avea un aspect plăcut pe tot parcurusl zilei. Fiind super rezistent, tenul va arăta la fel de bine timp de până la 14 ore de la aplicare. Este rezistent la tranfer, înfrumusețează tenul și pe lângă oxidanții benefici mai conține vitamina A, C și E.
 
Lac de unghii Miss Sporty Lasting Colour, 151 Miss Red – Gamă completă de culori la modă ce rezistă. Având aspectul unui gel de finisare, noul lac arată și se simte minunat, fiind deosebit de strălucitor și rezistent până la 10 zile. Noua pensulă Maxi Brush este concepută pentru a obține un super finisaj.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la cosmetice și produse de îngrijire.

Reduceri eMAG la rujuri și farduri

 
4. Un pachet Promo Bourjois (Mascara Bourjois Volume Glamour 01 Ultra Curl, 12 ml + Fard de obraz Bourjois Joues 54 Rose Frisson, 2.5 g + Ruj Bourjois Rouge Edition Velvet 01 Personne Ne Rouge, 7.7 ml) are o reducere de 61% și costă 61 de lei.
 
Rujul Bourjois Rouge Edition Velvet are o formulă irezistibilă cu o textură moale care se topește pe buze și se transformă într-o culoare mată și catifelată.
 
- Pentru buze matifiate cu textură ca de catifea
- Formulă care nu usucă buzele și are o textură confortabilă toată ziua
- Pigmenții puri oferă culori intense care acoperă bine buzele
 
Fardul de obraz Bourjois face parte din primele produse ale casei Bourjois, fiind unul dintre produsele preferate ale consumatorilor din întreaga lume de peste 150 de ani. Textura sa deosebită și ambalajul său rotund și de dimensiuni mici au adus faima companiei de cosmetice.
 
Fardul de obraz are o textură de pudră solidă, care se transformă într-o pudră fină și presată la aplicare. Produsul este prevăzut cu oglindă și pensula, perfect pentru retușuri pe parcursul întregii zile.
 
Mascara Bourjois Volume Glamour Ultra Curl oferă genelor pe lângă volum intens, și curbare, pentru un efect de două ori mai glamorous!
Este nevoie de o singură aplicare pentru a crea un efect de gene voluminoase și curbate ce va dura toată ziua, mulțumită agenților de fixare și a ingredientelor bogate în silicon și ceară flexibilă. Peria sa curbată le permite genelor să se ridice și să se fixeze într-o nouă formă, ce va atrage cu siguranță toate privirile!
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la cosmetice și produse de îngrijire.

Reduceri eMAG la farduri Makeup Revolution

 
5. Paleta de farduri Makeup Revolution Pro Looks Stripped&Bare, 13 g, are o reducere de 50% și costă 28,50 de lei.
 
Acest brand de cosmetice londoneze oferă produse decorative de înaltă calitate și, în același timp, accesibile ca preț Makeup Revolution a devenit un brand popular mai ales datorită paletelor de farduri de pleoape, care oferă culori foarte pigmentate, în toate nuanțele posibile.
Cu marca de lux Makeup Revolution veți conferi machiajului dumneavoastră originalitate și stil. Makeup Revolution demonstrează că puteți găsi o calitate deosebită la prețuri accesibile fiecăruia.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la cosmetice și produse de îngrijire.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close