Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la mașini de spălat. Cele mai bune oferte de azi

Reduceri eMAG la mașini de spălat. Cele mai bune oferte de azi

Reduceri eMAG la mașini de spălat. Cele mai bune oferte de azi
17 Oct 2017   •   11:43

Magazinul online emag.ro pune la bătaie o serie de super-reduceri la electrocasnice mari cu ocazia campaniei zilnice de reduceri.

Pentru a profita de toate reducerile eMAG la electrocasnice, frigidere sau mașini de spălat, intrați aici.

Reduceri eMAG la electrocasnice: Mașini de spălat

În aceste zile, puteți profita de reduceri consistente la mașini de spălat. Vă oferim doar câteva exemple ale afacerilor pe care le puteți face pe emag.ro.

Modelul Indesit, din clasa energetică A+, cu o capacitate de încărcare de 6 kilograme, poate fi cumpărat cu doar 739 de lei. Este chiar mai ieftin decât modelele produse de Arctic, care sunt și ele disponibile la emag.ro la prețuri de sub 800 de lei.

Puteți achiziționa o mașină de spălat la super-preț de aici.

Reduceri eMAG la electrocasnice mari

Dacă sunteți în căutarea altor aparate necesare oricărei gospodării, emag.ro oferă în aceste zile numeroase reduceri în cadrul campaniei de reduceri de astăzi.

Astfel, există discount-uri extraordinare la incorporabile, mașini de spălat vaze, aragazuri și cuptoare cu microunde, aspiratoare sau roboți de bucătărie.

Le găsiți pe toate aici.

Reduceri eMAG la electrocasnice

Dacă sunteți în căutarea unei combine frigorifice de calitate, vă recomandăm modelul Arctic de 295 de litri. Are un discount de 39 la sută și un preț de doar 999 de lei. 

Pentru cei care doresc ceva mai spațios, combina frigorifică Whirlpool, din clasa A+, cu o capacitate de 339 de litri, este o alegere optimă. Are o reducere de 35 la sută și poate fi cumpărată de la eMAG cu doar 1.099 lei.

Pentru aceste oferte și multe altele, intrați aici.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close