Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG. Oferte geniale: telefoane la 400 de lei, tablete la 300

Reduceri eMAG. Oferte geniale: telefoane la 400 de lei, tablete la 300

Reduceri eMAG. Oferte geniale: telefoane la 400 de lei, tablete la 300
19 Dec 2016   •   15:46
Reduceri eMAG. Până pe 26 decembrie, magazinul online emag.ro are reduceri la peste 70.000 de produse, în cadrul campaniei eMAGIA Crazy Days, care a început pe 8 decembrie.
 
Deoarece au mai rămas numai câteva zile până la Crăciun, campania de reduceri eMAG este și un bun prilej pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi.
 
Toate reducerile eMAG sunt AICI.
 
În oferta de reduceri eMAG au fost incluse o mulțime de produse care au acum prețuri atractive. Iată o selecție cu cele mai tentante oferte:
 
1. Un telefon mobil Allview P8 Energy Mini, Dual SIM, 16GB, are o reducere de 46% și costă 429,99 lei.
 
Smartphone-ul P8 Energy mini este o combinație de elemente practice care-l recomandă drept instrumentul ideal în activitățile zilnice.
 
Oferă culori vibrante și luminozitate excelentă cu display-ul de 5 inchi IPS HD, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Ecranul 2,5D răsfață privirea și atingerea deopotrivă. Grație tehnologiilor Full Lamination și On-Cell, touchscreen-ul este incorporat în structura LCD-ului, pentru a oferi unghiuri mai largi de vizualizare și pentru a reduce reflexiile optice din interior. Display-ul e protejat de zgârieturi prin DragonTrail Glass.
 
Acumulatorul de 4000mAh conferă smartphone-ului P8 Energy mini suficientă autonomie pentru a oferi suport și mobilitate în toate activitățile zilnice. Utilizatorii au până la 400 de ore în stand-by și până la 1.500 de minute de convorbire. În plus, datorită funcției Fast Charging aceștia au posibilitatea de a încărca rapid dispozitivul. Acumulatorul se încarcă de la 0 la 10% în aproximativ 9 minute, iar o zecime din energia sa poate susține funcționarea smartphone-ului în Mod Extrem pentru 22 de ore și 30 de minute.
 
Smartphone-ul Dual SIM este echipat cu procesor Quad Core cu frecvența de 1,3GHz și rulează sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop. Memoria RAM de 2GB asigură o experiență multimedia remarcabilă. În plus, telefonul oferă un spațiu generos pentru a păstra pozele, filmările și fișierele. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB.
 
Iar finisajele metalice și curbura discretă a ecranului cu sticlă 2.5D îi oferă smartphone-ului un aspect rafinat. Telefonul este disponibil în trei culori la modă: alb, gri sau auriu, astfel încât puteți alegei culoarea care se potrivește cel mai bine persoanei căreia vreți să îi dăruiți telefonul.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG din campania eMAGIA Crazy Days.

Reduceri eMAG – tablete la 300 de lei

 
2. O tabletă Lenovo Tab 3 TB3-710F, 7'', Quad-Core 1.3 GHz, 1GB, 16GB, IPS, are o reducere de 25% și costă 299,99 lei.
 
Ecranul IPS de înaltă rezoluție (1024 x 600) are 7 inchi. Cu ajutorul tehnologiei IPS, e simplu să împărtășiți cu prietenii ceea ce vizualizați, iar pe ecranul tactil ultra-subțire și extrem de transparent orice imagine pare mai aproape și mai clară.
 
Tableta are și două camere extraordinare. Utilizatorii pot folosi camera frontala Visio de 0,3 megapixeli pentru selfie-uri perfecte de împărtășit cu alții și pentru discuții pe chat web cu prietenii. Sau pot realiza fotografii și videoclipuri uimitoare cu camera principală de 2 megapixeli.
 
Susținută de o baterie de 3.450 mAh, această tableta de buzunar oferă până la 10 ore de funcționare cu o singură încărcare. Tableta are și GPS prin satelit incorporat, care funcționează offline.
 
Sunetul Dolby îmbunătățit permite sunete la un volum mai mare, naturale și lipsite de distorsiuni, fie că utilizatorii ascultă prin căști sau folosind boxele stereo integrate.
 
Cu un procesor quad-core MediaTek® de 1,3 GHz, modelul Tab3 7 este ideal pentru multitasking, livrând o experiență Android mai fluidă, și eliminând intreruperile.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG din campania eMAGIA Crazy Days.

Reduceri eMAG – parfumuri bune la 60 de lei

 
3. Cele mai bune oferte din campania de reduceri eMAG includ și parfumuri de la diferite branduri care sunt acum la reducere.
 
De exemplu, apa de toaletă Guess Seductive, pentru femei, de 75 de ml, are o reducere de 55% și costă 57,99 de lei.
 
Guess Seductive este un parfum floral-fructat pentru femeile care vor sa iasă în evidență într-un mod delicat și inocent. Sticla parfumului se remarcă printr-un design inedit, având un charm în formă de inimă atârnat cu lanț de gâtul recipientului, ce simbolizează natura duală a parfumului: senzuală și inocentă.
 
Guess Seductive are un farmec aparte datorită aromelor sale dulci, realizate în urma unei combinații neobișnuite a notelor de vanilie, tămâie și cașmir. Este un parfum seducător ce atrage prin aroma sa amețitoare și aduce aminte de prima întâlnire inocentă cu dragostea.
 
Guess Seductive a fost lansat în 2010, creatorul acestui parfum fiind Veronique Nyberg.
 
Notele de vârf sunt bergamot, coacăze negre și pară;
Notele de mijloc sunt iasomie, floare de portocal african și rădăcină de stânjenel;
Notele de bază sunt vanilie, olibanum și cashmeran.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG din campania eMAGIA Crazy Days.

Reduceri eMAG la seturi de deodorante

 
4. Un set Old Spice Wolfthorn, ce conține un deodorant spray de 125 de ml și o loțiune după ras de 100 de ml are o reducere de 45% și costă 24,99 de lei.
 
Setul Old Spice este cadoul ideal pentru bărbații cu o viață dinamică și neconvențională.
 
Deodorantul antiperspirant Old Spice Wolfthorn elimină mirosul neplăcut pe durata întregii zile. Iar loțiunea after shave Old Spice Wolfthorn are un parfum proaspăt și îngrijeste pielea dupa ras. În plus, parfumul ei se potrivește perfect cu gelul de duș Old Spice Wolfthorn.   
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG din campania eMAGIA Crazy Days.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close