Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG Stock Busters. Ultimele ore de oferte-șoc: prețuri cu 45% mai mici la electrocasnice

Reduceri eMAG Stock Busters. Ultimele ore de oferte-șoc: prețuri cu 45% mai mici la electrocasnice

Reduceri eMAG Stock Busters. Ultimele ore de oferte-șoc: prețuri cu 45% mai mici la electrocasnice
25 Mai 2017   •   17:03
Reduceri eMAG Stock Busters. Astazi, 25 mai, este ultima zi din campania de reduceri eMAG Stock Busters, in cadrul careia numeroase electrocasnice au preturi mult mai mici.
 
Reduceri eMAG Stock Busters la electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.
 
Electrocasnice precum combinele frigorifice, frigiderele, masinile de spalat, aragazele, plitele, cuptoarele sau aspiratoarele au reduceri ce ajung si la 45%.
 
Am analizat oferta emag.ro si am ales 10 dintre electrocasnicele mari cu cele mai atractive reduceri:
 

Reduceri eMAG Stock Busters combine frigorifice

 
1. Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 W, cu un volum de 301 litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 189 de cm, are o reducere de 39% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters combine frigorifice Whirlpool

 
2. O alta combina frigorifica inclusa in campania de reduceri eMAG Stock Busters este combina Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA, cu un volum de 312 litri, clasa de eficienta energetica A+. Combina frigorifica beneficiaza de tehnologia al 6-lea Simț Fresh Control, are sistem Full No Frost, inaltimea de 188,5 cm si este fabricata din inox. Pretul este redus cu 44%. Oferta este AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters frigidere

 
3. Nu doar combinele frigorifice sunt incluse in campania de reduceri eMAG Stock Busters, ci si frigiderele. Frigiderul cu doua usi Arctic AND245+, cu un volum de 228 de litri, clasa de eficienta energetica A+ si inaltimea de 145,8 cm are o reducere de 34%. Pretul este AICI.
 
Reduceri eMAG Stock Busters la electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters frigidere side by side

 
4. Spatioasele frigidere side by side, ideale pentru familiile cu mai multi membri sau pentru gospodariile mari, au reduceri substantiale. De pilda, frigiderul side by side Hotpoint SXBD925GF, cu sistem Full No Frost, volumul de 550 de litri, clasa de eficienta energetica A+ si inaltimea de 176 de cm, are o reducere de 29%. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters masini de spalat rufe

 
5. Masina de spalat rufe Slim Hotpoint FMSG 623B, cu o capacitate de 6 kg si 1.200 de rotatiide minut (RPM), are o reducere de 37%. Aceasta masina de spalat rufe are avantajul ca face parte din cea mai buna clasa de eficienta energetica A+++. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters masini de spalat rufe Samsung

 
6. O alta masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE, sistem Eco Bubble, 1.400 RPM, cu o capacitate de 8 kg, clasa de eficienta energetica A+++, inaltimea de 60 de cm, are o reducere de 43% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters. Pretul poate fi gasit AICI.
 
Reduceri eMAG Stock Busters la electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters plite si cuptoare

 
7. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI64482, electric, cu display, grill, capacitate de 69 de litri, clasa de eficienta energetica A, din inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI62018, pe gaz, cu 4 arzatoare si aprindere electrica, din inox, are o reducere de 560 de lei. Pretul poate fi consultat AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters masini de spalat vase

 
8. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, cu 6 programe, 13 seturi, clasa de eficienta energetica A+, de 60 de cm, are o reducere de 45%. Astfel, masina de spalat are o reducere de aproape jumate de pret in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters. Oferta este AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters aragaze

 
9. Aragazele nu lipsesc nici ele din cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters la electrocasnice. De pilda, aragazul Hansa FCGW510009, pe gaz, cu 4 arzatoare, cu inaltimea de 50 de cm, are o reducere de 35%. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters aspiratoare

 
10. Aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3753, cu o capacitate de 1,5 litri, 750 W, cu filtru de inalta eficienta si cablu de 8,8 metri, are o reducere de 45%. Pretul este AICI.
 
Reduceri eMAG Stock Busters la electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close