Reduceri eMAG. Trei boxe portabile impecabile

12 Iul 2019   •   11:31
Reduceri eMAG. Trei boxe portabile impecabile

eMAG reduceri la boxe portabile.  Magazinul online emag.ro vă pune la dispoziție numeroase oferte în aceste zile la boxe portabile și alte soluții pentru a asculta muzica preferată oriunde. 

Mai jos, găsiți recomandările noastre:

Pentru a profita de cele mai mari reduceri eMAG la boxe portabile, intrați aici.

Boxele portabile sunt tot mai performante. Există modele, cu reduceri și de până la 49 la sută, pentru toate gusturile și nevoile. Iată câteva dintre cele mai avantajoase afaceri pe care le puteți face astăzi la boxe portabile.

Reduceri eMAG la boxe portabile

1. Boxă portabilă Bose SoundLink Mini Bluetooth Series II

Această boxă de o calitate excelentă este disponibilă azi la eMAG cu un discount de 30 la sută. Se conectează fără fire la smartphone, tableta sau alte dispozitive Bluetooth.

Bateria acestei boxe Bose este reîncărcabilă și are o autonomie de până la 10 ore. Boxa portabilă cântărește doar 670 de grame, are o rază de acțiune de aproximativ 9 metri și are un design compact și elegant.

Puteți cumpăra această boxă portabilă de aici.

Reduceri eMAG la boxe portabile

2. Boxă Portabilă Activa Akai SS022A-X6

Cu o reducere de 25 la sută din prețul original, această boxă portabilă poate fi cumpărată de pe eMAG cu doar 299 de lei.

Este o boxă bluetooth, cu port USB și jack de 3,5 mm. Poate fi folosită și ca radio, pentru frecvențe FM, are o putere de 120 W și o greutate de 4,5 kilograme. Poate fi folosită și pentru karaoke. Are baterie incorporată și este compatbilă cu MP3, MP4, PC, DVD, TV, Laptop, PC Tablet, Mobile sau Electronic Piano.

Acest model face parte din seria eMAG reduceri la boxe portabile.

O puteți achiziționa acum de aici.

eMAG Reduceri la boxe portabile

3. Boxă portabilă Harman Kardon Go+Play mini

Una dintre cele mai performante boxe portabile de pe piață. Acumulatorul reincarcabil integrat Li-ion suporta pana la 8 ore de redare si reincarca alte dispozitive prin portul USB.

Este un model foarte elegant, cu mâner din oțel inoxidabil și material textil de calitate.

Profitați de această afacere în oferta eMAG reduceri la boxe portabile aici.

Parteneri
x close