Antena 3 CNN Economic Tinerii manageri români învăţă în stil britanic

Tinerii manageri români învăţă în stil britanic

Tinerii manageri români învăţă în stil britanic
de S.T.    |    16 Mai 2015   •   09:38

România excelează în manageri de top, în tineri care vor să îşi dezvolte propria afacere, oameni care studiază şi vin cu idei inovatoare preluate de la profesori de top.

Cu un program complex, cu noi tips-uri pentru tinerii manageri, programul de MBA organizat de Universitatea Sheffield din Marea Britanie este, de nouă ani, în România.

Tinerii participanţi au putut afla de la coordonatorul programului noi metode de promovare şi dezvoltare afacerii, dar şi cum să îşi completeze educaţia de business în stil british, în România.

Tot mai mulţi tineri antreprenori sau manageri aleg să urmeze cursurile unui program de Mba. Universitatea Sheffield le oferă acestora o  oportunitate educaţională unică în Bucureşti, un program de prestigiu Executive MBA, conceput pentru managerii care doresc să-şi îmbunataţească abilităţile şi cunoştintele profesionale.

Programul MBA este oferit în Europa de Sud-Est din 1993, primul MBA oferit în regiune. În Bucureşti programul a fost iniţiat în anul 2006, şi a avut în fiecare an 60 de cursanţi middle şi top manageri.

Universitatea Sheffield este una dintre cele mai vechi şi bine cotate universitaţi din UK şi din lume, clasată în top 100 al celor mai bune universităţi la nivel mondial şi cotată constant în topul celor mai performante 20 de universităţi britanice.

×
Subiecte în articol: manageri
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close