Antena 3 CNN Economic Ziua eMAG. Tot ce trebuie sa stii: cand incepe si ce gasesti la reducere pe emag.ro

Ziua eMAG. Tot ce trebuie sa stii: cand incepe si ce gasesti la reducere pe emag.ro

Ziua eMAG. Tot ce trebuie sa stii: cand incepe si ce gasesti la reducere pe emag.ro
04 Dec 2017   •   20:14
Ziua eMAG vine cu reduceri eMAG fabuloase la mii de produse, de la electronice si electrocasnice la decoratiuni de Craciun si jucarii pentru copii.
 
Ziua eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 

Iata ce trebuie sa stii despre ziua eMAG:

 
1. Ziua eMAG este marti, 5 decembrie. In acest an, magazinul online emag.ro implineste 16 ani de existenta.
 
2. In 2017, emag.ro a anuntat ca de ziua eMAG ofera reduceri care vor insuma, in total, 10 milioane de lei, adica in jur de 2,2 milioane de euro.
 

Ziua eMAG – ghid de cumparaturi

 
3. Pentru a face cumparaturi simplu si usor de ziua eMAG, emag.ro va recomanda sa aflati din timp ce isi doresc cei dragi si sa adaugi produsele respective in lista de favorite, pentru a le comanda rapid odata ce au inceput reducerile.
 
Ziua eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 

Ziua eMAG – cod aniversar emag.ro

 
4. De asemenea, marti, 5 decembrie, de ziua eMAG, puteti folosi codul aniversar eMAG pentru a beneficia de extra reduceri.
Contorul iti va arata cat mai este pana se termina promotiile pentru a profita din plin de reducerile zilei.
 

Ziua eMAG – reduceri emag.ro

 
5. O alta recomandare a celor de la eMAG este sa salvati datele cardului in contul de client eMAG, in Cardurile mele. In acest fel veti comanda si veti plati mai repede produsele dorite, in deplina siguranta. Daca doriti, puteti plati in numerar.
 
Ziua eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 
6. De ziua eMAG, magazinul online are reduceri eMAG la mii de produse.
 
Din oferta de reduceri eMAG nu lipsesc electronicele: laptopurile, telefoanele si tabletele au reduceri substantiale de pret si chiar si ultimele generatii de telefoane Apple si Samsung pot fi cumparate la un pret accesibil.
 
Unul dintre telefoanele mobile care are o reducere substantiala de pret este telefonul mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Arctic Silver. esignul inovator al telefoanelor Galaxy S8 si S8+ incepe din interior. Producatorul a regandit fiecare componenta a telefonului pentru a depasi limitele ecranului unui smartphone. Astfel, vezi doar continut, fara rama. Este cel mai mare si mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. In plus, este usor de tinut un mana.
 

Ziua eMAG – reduceri telefoane

 
Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric.
 
Camera din spate de 12 MP si cea frontala de 8 MP sunt atat de rapide si precise, incat nu vei pierde niciun moment, fie zi, fi noapte.
 
Ziua eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 
7. Deoarece pentru multi reducerile eMAG sunt sinonime cu reducerile la electrocasnice, emag.ro are reduceri la electrocasnice mari si mici pentru toate buzunarele.
 
O combina frigorifica extrem de apreciata aflata la reducere este combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, cu o capacitate de 325 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 201 cm, cu dispenser apa.
 

Ziua eMAG – reduceri frigidere

 
Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard.
 
Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost si safety glass. Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific, iar rafturile safety glass sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.
 
Ziua eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 

Ziua eMAG – brazi de Craciun

 
8. Si, intrucat sarbatorile de iarna sunt aproape, iar Mos Nicolae vine chiar miercuri, 6 decembrie, eMAG.ro are reduceri eMAG la decoratiuni de Craciun, brazi si la o multime de jucarii pentru copii.
 
Ziua eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.
 
Foto: QuinceMedia / pixabay.com

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close