Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN 100 de minute Nicio zi fără proteste. Ce ne aşteaptă în continuare?

Nicio zi fără proteste. Ce ne aşteaptă în continuare?

Nicio zi fără proteste. Ce ne aşteaptă în continuare?
22 Oct 2010   •   15:55

80 de mii de oameni în stradă. E promisiunea sindicatelor pentru ziua de miercuri, când se votează în Parlament moţiunea de cenzură. Dacă nu la presiunea opoziţiei, măcar la presiunea străzii, speră ca guvernul Boc să plece. Despre tensiunile din stradă vorbim cu politicienii dar şi cu Miron Cozma, de la ora 17.00.

Iar preşedintele Traian Băsescu nu ştie nimic despre protestul învăţătoarei Cristiana Anghel care se află de 60 de zile în greva foamei. Întrebat de jurnalişti ce crede despre gestul extrem al femeii, preşedintele le-a întors spatele. Aflaţi ce părere are Cristiana Anghel despre atitudinea lui Traian Băsescu şi până când are de gând să mai continue protestul.

Iar de la ora 18.00 vorbim despre încurcătura din Parlament, când deputaţii din arcul puterii au votat reducerea TVA la alimentele de bază şi neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei. Ştiau deputaţii ce votează şi ce va face, în continuare, preşedintele? Ştim deja că Traian Băsescu a avut discuţii cu delegaţia FMI în legătură cu îndreptarea acestei... erori. Dezbatem subiectul cu deputatul PDL, Gelu Vişan şi cu Mugur Ciuvică.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close