Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Agricool Cât costă să îţi amenajezi o grădină de 300 de metri pătraţi | Cele mai căutate plante de grădină

Cât costă să îţi amenajezi o grădină de 300 de metri pătraţi | Cele mai căutate plante de grădină

Amenajarea unei grădini de 300 de metri pătraţi începe de la 5.000 de euro şi poate ajunge şi la 30.000 de euro, în funcţie de concept, speciile de plante şi sistemele automate de întreţinere. Am fost în Târgul grădinarilor de la Alba să vedem ce se poarta în acest an în materie de amenajări.

Cât costă să îţi amenajezi o grădină de 300 de metri pătraţi | Cele mai căutate plante de grădină
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2023   •   17:35

Capitala, dar şi restul ţării, suferă când vine vorba de amenajarea grădinilor, spun specialiştii peisagişti. Asta şi pentru că o grădină spectaculoasă se amenajează cu investiţii importante.

Arhitecţii peisagişti au calculat un preţ de pornire de la 5.000 de euro pentru amenajarea unei grădini de 300 de metri pătraţi.

Alegerea plantelor e crucială. Întreţinerea plantelor se poate face cu sisteme performante de irigare, care pot fi controlate direct de pe telefonul mobil.

O importantă firmă de comercializare a plantelor a făcut un top al celor mai la modă plante de grădină în 2023. Iar pe primul loc a plasat Laurul englezesc veşnic verde. Liliacul de vară atât de colorat este şi el pe podium.

×
Subiecte în articol: Agricool gradina
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close