Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Agricool Secretul cu care un român îşi vinde marfa în piaţă fără să stea la tarabă. "E modelul din Elveţia şi nu-mi lipseşte niciun leu"

Secretul cu care un român îşi vinde marfa în piaţă fără să stea la tarabă. "E modelul din Elveţia şi nu-mi lipseşte niciun leu"

La Gheorgheni, în Harghita, Emil Merea şi-a deschis o afacere cu găini, după model elveţian.

Secretul cu care un român îşi vinde marfa în piaţă fără să stea la tarabă. "E modelul din Elveţia şi nu-mi lipseşte niciun leu"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    23 Apr 2023   •   12:14

În fiecare zi de luni duce sute de ouă la piață, iar acolo se vând singure. Ambalate câte 10, cu preţ trecut pe pachet, ouăle sunt lăsate pe tarabă, iar de acolo oamenii şi le iau singuri.

De doi ani vinde așa, fără vânzător fizic, și niciodată nu a lipsit vreun leu. 

Emil Merea a lucrat câţiva ani la o fermă de păsări din Elveţia unde a învăţat primii paşi în ceea ce înseamnă meseria de fermier. Şi tot de acolo a dobândit şi metoda inedită de a vinde fără vânzător.

"Aici sunt ouăle, cutia pentru bani şi aici scrie preţul. Ouă de casă, 10 bucăţi, 11 lei. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fermierul român: "Niciodată nu au lipsit bani. De doi ani funcţionez aşa"

Niciodată nu au lipsit bani, nu a lipsit niciun leu până acum", a povestit fermierul Emil Merea, sâmbătă, la emisiunea Agricool, de la Antena 3.

Tânărul fermier lucrează în acest sistem de doi ani şi deocamdată nu a întâmpinat niciun fel probleme.

"E bine aşa şi ne-a zis proprietarul că niciodată nu a lipsit niciun ban. Ba chiar am pus mai mulţi bani", spune o cumpărătoare din piaţă.

"Sistemul l-am văzut în Elveţia şi când am venit acasă, am făcut şi în România şi funcţionează, da. Mă bucur că până acum nu a lipsit niciun leu, nimic", adaugă fermierul.

Cu toate că îl apreciază pentru curajul său, ceilalţi vânzători din piaţa din Remetea spun că nu şi-ar vinde marfa în acest fel.

×
Subiecte în articol: Agricool oua Elvetia Harghita Emil Merea
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close