Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Agricool Teofan, influencerul român care a lăsat cluburile pentru lucrul cu tractorul. "Sâmbetele mi le petrec pe câmp, iar duminica la biserică"

Teofan, influencerul român care a lăsat cluburile pentru lucrul cu tractorul. "Sâmbetele mi le petrec pe câmp, iar duminica la biserică"

Teofan Sasca din Ghireni are 16 ani și este deja vedeta pe internet. Îi place munca la câmp şi a vrut să ştie toată lumea acest lucru. 

Teofan, influencerul român care a lăsat cluburile pentru lucrul cu tractorul. "Sâmbetele mi le petrec pe câmp, iar duminica la biserică"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2024   •   09:27

Şi-a deschis un canal de Youtube, un fel de Tractor-vlog. Are mii de prieteni virtuali care îi urmăresc înregistrările şi care se declară impresionaţi de cunoștințele lui tehnice despre tractoare şi pluguri. 

Teofan este la curent cu ultimele noutăți în domeniu și cu tot ce ține de arat, semănat sau pășunat. 

"Am zis dacă alţii pot, pot şi eu! Adică am şi ce filma şi cu ce filma. 

Mi-am luat un telefon mai bunişor special ca să postez pe TikTok, dar de la TikTok am trecut la YouTube şi nu-mi pare rău", a spus Teofan Sasca, la emisiunea Agricool, de la Antena 3 CNN.

Teofan Sasca este elev la Liceul teologic Sfântul Gheorghe din Botoșani, dar asta nu înseamnă că nu are timp şi pentru cea mai mare pasiune a lui, agricultura.

"Uitându-ma pe TikTok, prima dată ca orice utilizator, cand îţi faci contul îţi apar diverse, diverşi utilizatori cu conţinut divers, dar petrecând mai mult timp am observat că sunt şi agricultori, chiar şi copii de vârsta mea care la fel postează ce postez şi eu acum", povesteşte tânărul.

Sâmbătă de sâmbătă este la muncile câmpului în satul natal de la Ghireni şi vrea să împărtăşească şi altora din ceea ce îl pasionează.

"Primesc diverse întrebări despre utilaje, despre tractor, cât pământ lucrăm şi aşa mai departe", spune Teofan.

Iar duminica, tânărul nu lipseşte de la slujbă, mai ales că este şi fiu de preot.

"Pe lângă pasiunea pe care o am cu tractoarele, mai sunt şi dascăl în două parohii din zonă.

Eu în timpul săptămânii sunt la şcoală, duminica la biserică, iar sâmbetele mi le petrec pe câmp", mai spune adolescentul.

Cu toate că studiază Teologia la liceu, adolescentul îşi doreşte să meargă mai departe la Facultatea de Agronomie, pentru că înţelege că fără roadele pământului nu s-ar putea trăi. 

Dorinţa lui cea mare este ca, inspiraţi de postările lui, tot mai mulţi români să se apuce de agricultură. E încurajat de faptul că are deja peste 10.000 de urmăritori pe reţelele de socializare.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close