Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Antena 3 Special ROMANIA PE DIAGONALA: SARACA, RANITA, BATJOCORITA

ROMANIA PE DIAGONALA: SARACA, RANITA, BATJOCORITA

ROMANIA PE DIAGONALA: SARACA, RANITA, BATJOCORITA
30 Sep 2010   •   16:41

Presa prezinta eronat situatia din Romania, spunea ieri  Raluca Turcan sotia purtatorului de cuvant de la Cotroceni si vicepresedinte PDL.
Nu stim ce presa urmareste domnia sa dar ar fi interesant de aflat parerea doamnei Turcan despre stirea conform careia: din cauza ca autoritatile au inchis ochii ani de zile , azi -dimineata in Tulcea a avut loc o tragedie in care 4 oameni au murit si cateva zeci au fost ranite. Da, vorbim de rasturnarea autobusului care ducea oamenii la munca pe drumul de pamant si piatra de pe digul din Tulcea. Autobusul a oprit pe acea carare numita impropriu drum si , cel mai probabil din pricina ploii, pamantul de sub autobuz a luat-o la vale omorand oameni.
Dar oare ce gandeste doamna Turcan despre imaginile de azi care arara sute de pensionari ce se calca in picioare la deschiderea promotionala unui magazin. 
Si mai avem stiri din Romania: Mugur Isarescu ne-a vorbit despre datoriile acumulate de Guvernul Boc pentru trei generatii, pretul gkal creste, la fel si pretul mancarii iar un parlamentar portocaliu vine cu idei noi: impozitarea nunților, botezurilor și a banchetelor.  Numele sau Gh Ciobanu.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close