Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN O fetiță de nici 10 ani și-a denunțat tatăl la Poliție pentru că a abuzat-o timp de doi ani. Copila i-a spus unei polițiste că are "un secret"

O fetiță de nici 10 ani și-a denunțat tatăl la Poliție pentru că a abuzat-o timp de doi ani. Copila i-a spus unei polițiste că are "un secret"

Caz dramatic în București! O fetiţă de nici 10 ani şi-a denunţat tatăl la Poliţie pentru că a abuzat-o. Pentru doi ani de abuzuri sexuale şi bătăi crunte, bărbatul de 42 de ani riscă 10 ani de închisoare.

de Carmina Pricopie    |    Ioana Mircea    |    22 Mai 2023   •   17:30

Fetița din București care nici măcar nu împlinise 10 ani a reușit să povestească totul unei polițiste după ce o patrulă de Poliție a intervenit la domiciliul ei după un apel la 112 în privința unui scandal domestic. Atunci, copila a fost preluată din familie și dusă la un centru al Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecția Copilului.

Acolo fetița i-a spus polițistei de caz că are un secret și i-a povestit tot ce pățise aceasta de doi ani.

Ulterior a fost audiată de un procuror în prezența unui psiholog, iar în baza mărturisirii sale, tatăl a fost arestat preventiv pentru rele tratamente aplicate minorului, violențe în familie și viol, toate în formă continuată.

Citește și: O fetiță de 11 ani ar fi fost amenințată cu un cuțit și abuzată de un grup de șase minori, în Spania

La sfârșitul săptămânii trecute, bărbatul a fost condamnat, dar nu definitiv, la 10 ani de închisoare cu executare. În plus, magistrații au hotărât ca după executarea pedepsei, acesta nu are voie vreme de cinci ani să-și exercite dreptul de tată.

Mai mult decât atât, nu are voie, tot vreme de cinci ani, după executarea pedepsei să i-a legătura cu fiica sa, pe care a supus-o la chinuri de neimaginat vreme de doi ani.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close