Antena 3 CNN Externe O fetiță de 11 ani ar fi fost amenințată cu un cuțit și abuzată de un grup de șase minori, în Spania

O fetiță de 11 ani ar fi fost amenințată cu un cuțit și abuzată de un grup de șase minori, în Spania

O fetiță în vârstă de 11 ani ar fi fost amenințată cu un cuțit și abuzată de un grup de șase minori, toți sub 14 ani.

O fetiță de 11 ani ar fi fost amenințată cu un cuțit și abuzată de un grup de șase minori, în Spania
Sursa foto: Getty images SB Arts Media
de Ştefan Petrică    |    11 Mar 2023   •   12:42

Recenta dezvăluire a presupusului viol în grup al acestei fetițe de către minori, unii cu vârsta sub 14 ani, a șocat Spania, care se întreabă cum să limiteze violența în creștere a tinerilor.

Fata de 11 ani a fost amenințată cu un cuțit de un grup de șase minori care au forțat-o să intre în toaleta unui centru comercial din suburbia Badalona din Barcelona, unde au violat-o.

Presa locală subliniază, de asemenea, că mai mulți dintre presupușii agresori aveau mai puțin de 14 ani, vârsta de răspundere penală în Spania, ceea ce exclude inculparea lor.

Procuratura a cerut ca cei doi suspecți cu vârsta de peste 14 ani să fie duși într-un centru pentru minori, dar judecătorul a decis să-l trimită doar pe unul dintre ei, lăsându-l pe celălalt în libertate supravegheată.

Citește și: O fetiță de 12 ani a fost vândută cu 90.000 de euro de mama ei unui bărbat din Franța | Ce făcea bărbatul cu micuța

Potrivit presei, fratele presupusei victime a fost amenințat din cauza plângerii depuse de familia sa.

×
Subiecte în articol: fetita violata Spania Badalona
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close