Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Polițist din Vaslui, prins drogat în trafic. Agentul conducea o motocicletă când a fost oprit de colegi pentru control

Polițist din Vaslui, prins drogat în trafic. Agentul conducea o motocicletă când a fost oprit de colegi pentru control

Un polițist din Valui s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins drogat în trafic, în timp ce conducea o motocicletă.

Polițist din Vaslui, prins drogat în trafic. Agentul conducea o motocicletă când a fost oprit de colegi pentru control
Sursa foto: Poliția Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Sep 2023   •   16:48

Polițistul în vârstă de 23 de ani a fost depistat chiar de colegii săi de la Rutieră, după ce a fost oprit la un control de rutină.

Agentul conducea o motocicletă înmatriculată provizoriu în București.

În urma testării cu aparatul drugtest, a fost înregistrat un rezultat pozitiv la două substanțe psihoactive.

Ulterior, polițistul, originar din Pitești, a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice. 

Citește și: Un polițist ambala dulciuri cu droguri în "Fabrica de vise" din Iași | Un psiholog și un canadian, printre cei reținuți 

În final, agentul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, iar la nivelul Inspectoratului de Poliție Vaslui a fost declanșată procedura prealabilă de cercetare disciplinară.

×
Subiecte în articol: Vaslui politist drogat motocicleta
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close