Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere O pacientă din România susține că a suferit efecte adverse grave după vaccinarea cu Pfizer. Oana Zamfir: ”Ni se spunea că nu există nicio legătură”

O pacientă din România susține că a suferit efecte adverse grave după vaccinarea cu Pfizer. Oana Zamfir: ”Ni se spunea că nu există nicio legătură”

Oana Zamfir, jurnalist Antena 3, a prezentat, în cadrul emisiunii Exces de Putere din 6 mai, o serie de fotografii trimise de o telespectatoare în care se poate vedea că aceasta are ochii foarte umflați și vineți. Femeia susține că fotografiile au fost făcute după ce s-a vaccinat cu serul Pfizer împotriva COVID-19, în noiembrie 2021.

O pacientă din România susține că a suferit efecte adverse grave după vaccinarea cu Pfizer. Oana Zamfir: ”Ni se spunea că nu există nicio legătură”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mai 2022   •   14:37

Oana Zamfir a comentat aceste fotografii în cadrul unei discuții mai ample care a pornit de la faptul că Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite ale Americii (FDA) a limitat utilizare vaccinului anti-Covid-19 al companiei Johnson&Johnson pentru adulți din cauza riscului unui sindrom rar de coagulare a sângelui.

Acest efect secundar a fost întâlnit și la pacienți care s-au vaccinat cu serurile Pfizer și Moderna, susține Oana Zamfir.

„Sunt consemnate decese inclusiv la categoria 5-11 ani şi miocardite şi tulburări de coagulare şi la 12-17 ani.

Atenție, aici este şi o precizare: 166 de tulburări de coagulare înregistrată la această categorie de vârstă şi toate Pfizer. Deci avem o problemă care se extinde la toate nu doar la Johnson&Johnson. La toate categoriile de vârstă sunt 13.755 de tulburări de coagulare, 6.000 aparținând Pfizer, 5.000 de Moderna 2.600 de Johnson", a explicat Oana Zamfir.

Citește și: Tudor Ciuhodaru, despre vaccinul împotriva COVID-19 cu risc de coagulare a sângelui: ”Cine plătește pentru efectele secundare? Au fost multe întrebări de la început”

„Cum să trateze medicii o asemenea situație dacă oficial ni se spunea că nu există nicio legătură între astfel de cazuri și vaccin?”, s-a întrebat Oana Zamfir după ce a prezentat cazul femeiii care susține că a suferit efecte adverse ale vaccinării cu serul Pfizer.

„Vreau să vedem fotografiile pe care ni le-a trimis o telespectatoare. Este o doamnă de 51 de ani care s-a vaccinat duminică seara, în noiembrie 2021, cu doza a doua a Pfizer. De luni dimineața, la 8-10 ore după vaccinare au apărut lucrurile pe care le vedeți. Doamna a fost peste tot, la oftalmolog, la neurolog, la ORL. A făcut tensiune foarte mare pentru dânsa, fiind o hipotensivă, având în general 100 cu 60, a făcut 170 cu 100. I-au făcut un RMN, nu a fost un AVC. Dânsa a ținut să precizez că îi mulțumește foarte mult doamnei doctor Dana Nic.

Atunci mă întreb: cum să trateze medicii o asemenea situație dacă oficial ni se spunea că nu există nicio legătură între astfel de cazuri și vaccin. Neavând informațiile din prospect și informațiile pe care acum FDA-ul le atribuie vaccinului Johnson&Johnson, vom vedea dacă și celelalte, cum să trateze medicii așa ceva?”, a declarat jurnalistul Antena 3.

Oana Zamfir a prezentat mai multe informații despre sistemul de raportare a efectelor adverse ale vaccinurilor împotriva COVID-19, care pot fi citite aici: Oana Zamfir, dezvăluiri după ce FDA a limitat vaccinul Johnson&Johnson pe motiv de sindrom rar de coagulare a sângelui

×
Subiecte în articol: vaccin Pfizer Oana Zamfir Johnson&Johnson
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close