Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: "Telefonul iubitei stă neparolat lângă tine. Ce trebuie să faci tu"

Mircea Badea: "Telefonul iubitei stă neparolat lângă tine. Ce trebuie să faci tu"

Mircea Badea a explicat luni seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN, ce trebuie să facă fiecare dacă telefonul partenerului stă neparolat lângă noi. 

Mircea Badea: "Telefonul iubitei stă neparolat lângă tine. Ce trebuie să faci tu"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    28 Mar 2023   •   11:50

"Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorităţi a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine. 

S-a trivializat această noţiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire.

Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele.

Gelozia este boala orgoliului.

Citeşte şiMircea Badea: "Telefonul meu a fost atât de ascultat, că mă gândeam să vând publicitate în timpul conversaţiilor"

Dacă vrei să ai acces la iubire, măcar iluzoriu, citeşti Nichita Stănescu (...).

Toată această "poliţie" pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne fereşte!

Mai zic unii, "Păi tu nu-i verifici telefonul?". Ce să fac?

Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!", a spus Mircea Badea, cu umor, luni seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea telefon iubit
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close