Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: "Telefonul meu a fost atât de ascultat, că mă gândeam să vând publicitate în timpul conversaţiilor"

Mircea Badea: "Telefonul meu a fost atât de ascultat, că mă gândeam să vând publicitate în timpul conversaţiilor"

Mircea Badea se întreabă dacă TikTok ştie mai multe despre noi despre Google, după articolele apărute recent despre reţeaua de socializare. 

Mircea Badea: "Telefonul meu a fost atât de ascultat, că mă gândeam să vând publicitate în timpul conversaţiilor"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    23 Mar 2023   •   12:36

În context, jurnalistul a spus cu umor, miercuri seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN, că telefonul lui a fost atât de ascultat, că se gândea să vândă publicitate în timpul conversaţiilor.

"Am văzut că e o frenezie acum cu TikTok, că înţeleg că directorul se va duce în congresul american şi va fi întrebat dacă reţeaua spionează sau nu. 

Nu ştiu pe cine să întreb, aş întreba un cunoscător: face asta mai mult decât face Google? Aveam senzaţia că Google ştie cel mai mult despre fiecare dintre noi.

Telefonul meu a fost atât de ascultat în viaţa asta, încât mă gândeam că în timpul conversaţiilor mele de la telefon, să vând minute de publicitate, pentru că era audienţa foarte mare la conversaţiile mele. Ne oprim un pic pentru un moment publicitar", a spus cu umor Mircea Badea, miercuri seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.

Citeşte şiMircea Badea: "Mi-am făcut cont pe TikTok. Explic acolo ce faci dacă o femeie te părăseşte"

"TikTok te introspectează mai mult ca Goolgle? Asta aş vrea să ştiu.

Google e american, TikTok e chinezesc, dar întrebam fără să ne uităm la provenienţă", a continuat Mircea Badea.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close