Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Capcanele folosite de angajatori la interviu! Gesturile la care trebuie să fiți atenți: ”Foloseam tehnici subtile prin care observam tot!”

Capcanele folosite de angajatori la interviu! Gesturile la care trebuie să fiți atenți: ”Foloseam tehnici subtile prin care observam tot!”

Ce faci când știi ca urmează să ai un interviu? Te pregătești cât poți de bine, îți faci un CV cu cât mai multe informații, te îmbraci frumos și speri că totul va decurge bine. Atenție, însă! Angajatorul nu urmărește doar aparențele, ci folosește mici tehnici subtile pentru a te cunoaște cât mai bine.

Capcanele folosite de angajatori la interviu! Gesturile la care trebuie să fiți atenți: ”Foloseam tehnici subtile prin care observam tot!”
Sursa foto: mapo / Getty Images
de Laura Dinu    |    Iusti Fudulu    |    10 Dec 2023   •   11:18

Călin Iepure, antreprenor, speaker și influencer, vorbește în exclusivitate în emisiunea iTink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN despre ”capcanele” pe care angajatorii de folosesc adesea la interviuri pentru a citi, pe lângă competențele candidatului, caracterul acestuia. 

Potrivit lui Călin Iepure, caracterul unui om este mult mai important decât competențele lui. Iar explicația este simplă. Competențele se pot dezvolta, pe când caracterul cu greu se poate schimba.  

”Am fost multă vreme IT-ist. Și în momentul în care făceam angajări, aveam grijă să o am întotdeauna lângă mine pe colega mea Andreea, care exact asta făcea, se uita la foarte mult la partea de caracter.

Și aveam tot felul de tehnici subtile prin care verificam caracterul omului. De regulă, lăsam ori un pix pe jos, ori ne făceam că scăpam ceva pe jos, ori făceam un mic joculeț din care observăm caracterul omului.

Ne uitam inclusiv dacă saluta atunci când intra sau când ieșea pe ușă, dacă zâmbea în momentul în care deschidea ușa, și tot felul de lucruri de genul ăsta pe care le notam și vedeam această parte de caracter”, spune Călin Iepure. 

Pentru a afla cum poți ajunge un antreprenor de succes sau care este secretul unui parteneriat se succes, poți urmări emisiunea iThink cu Iusti Fudulu, în această seară, de la ora 17:00, doar la Antena 3 CNN. 

 

×
Subiecte în articol: Călin Iepure Iusti Fudulu
Parteneri
Elevii încep azi evaluarea națională
x close