Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Semnele care prevestesc o afecțiune gravă! Marius Văduva: ”Corpul îți trimite semnale! Toate acestea arată că va urma pentru tine o boală!”

Semnele care prevestesc o afecțiune gravă! Marius Văduva: ”Corpul îți trimite semnale! Toate acestea arată că va urma pentru tine o boală!”

De-a lungul timpului, corpul trimite diferite semnale prin care atrage atenția cu privire la apariția unor boli grave. Atunci când nu știm să citim și să interpretăm aceste semnale, ne trezim cu diferite boli, greu de tratat, care ne pun viața în pericol.

Semnele care prevestesc o afecțiune gravă! Marius Văduva: ”Corpul îți trimite semnale! Toate acestea arată că va urma pentru tine o boală!”
Sursa foto: Catherine Falls Commercial / Getty Images
de Laura Dinu    |    17 Dec 2023   •   11:00

După prima ediție a emisiunii iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, în care a fost prezent, o mulțime de telespectatori au cerut ca Marius Văduva să fie din nou prezent în studio. Și asta, datorită informațiilor extrem de valoroase pe care le-a prezentat.  

Marius Văduva, co-fondator al metodei Detox Nutri Fit de restabilire a sănătății, este cel mai renumit onco-nutriționist. Iar acest renume vine în urma multor rezultate miraculoase în rândul unor pacienți care nu mai aveau prea multe speranțe de viață.  

În ciuda renumelui, Marius Văduva este un om simplu, modest, care a ajuns cine este după ce soția lui a fost diagnosticată cu cancer, deși ducea un stil de viață extrem de sănătos:  

”Nu puteam concepe sa o pierd. Odată cu vindecarea ei, mi-am dorit sa ajut și alți oameni. 

Micul meu cabinet de fitoterapie a devenit, în câțiva ani, o adevărată clinică de sănătate, din dorința de a da mai departe cunoștințele noastre în domeniul de prevenire a cancerului, diabetului, sclerozei în plăci, osteoporozei și infecțiilor, eliminării metalelor grele pe cale naturală, prin schimbarea stilului de viata, prin  detoxifiere, nutriție și fitoterapie”, spune el.  

Iar în ediția de astăzi, de la Antena 3 CNN, Marius Văduva vorbește despre semnele care prevestesc boli grave și pe care este bine să știm să le interpretăm la timp.  

”Începe corpul să îți dea semnale. Te înțeapă inima, te dor genunchii, ai o transpirație anormală, care apare în special pe timpul nopții, toate aceste semnale arată că va urma pentru tine o boală. 

Să știți că oamenii se îmbolnăvesc atunci când sunt fără credință”, spune Marius Văduva.  

Pentru a afla o mulțime de sfaturi despre cum se poate vindeca o boală, dar în special cum poate fi prevenită, puteți urmări, doar în această seară, emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Marius Văduva Iusti Fudulu iThink
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close