Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Fabuloasa poveste a "Ursului Carpatin", luptătorul campion făcut KO de judecători, la iThink

Fabuloasa poveste a "Ursului Carpatin", luptătorul campion făcut KO de judecători, la iThink

Încă de la 12 ani, se profila un viitor mare campion la lupte greco-romane. Avea atunci 1,70 și 100 de kilograme, iar antrenorul Valerică Gherasim de la CSM Suceava i-a prevestit că va fi un mare campion.

Fabuloasa poveste a "Ursului Carpatin", luptătorul campion făcut KO de judecători, la iThink
Sursa foto: Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2023   •   13:15

Profeția s-a dovedit adevărată pentru Gheorghe Ignat, care a dominat ani la rând saltelele de lupte. Însă medaliile de campion nu țineau de foame.

"Veneam după anii 90, când nu se mai investise în sport deloc. Sportul era foarte foarte prost plătit. În cuda lipsurilor aveam rezultate. Văzând la alții un mod de trai mai confortabil, tânăr fiind, ai vrea să ai o mașină, ai vrea să ai o haină mai scumpă, să-ți scoți prietena într-un loc mai deosebit...", și-a spus povestea Ghiță Ignat, invitat la iThink cu Iusti Fudulu.

Una dintre cele mai populare și rapide metode ilegale de a face bani în anii 2000 clonarea de carduri. Luptătorul a fost cooptat într-o rețea din Anglia și a obținut împreună cu alți români sute de mii de dolari. Ghiță Ignat a mai fost acuzat și că a acționat ca recuperator, amenințând datornicii unor cămătari arabi din Marea Britanie. În scurt timp, luptătorul a hotărât să abadoneze viața în afara legii în momentul în care a descoperit credința. Însă nu a fost iertat pentru greșelile din tinerețe.

"Eu am ajuns în închisoare și a trebuit să plătesc pentru lucruri pe care le făcusem cu mult timp înainte. Ele au ajuns târziu din urmă, au ajuns deja în momentul în care Dumnezeu mă transformase, îmi schimbase viața, eram un alt om, eram total reabilitat", a mărturisit "Ursul Carpatin" la iThink.

Și-a executat mandatul de 4 ani de arestare, timp în care și-a pus la cale un plan de a pune umărul la salvarea celor mai nevoiași membri ai societății. Astăzi, Gheorghe Ignat are o familie frumoasa, este un antreprenor de succes și este șeful uneia dintre cele mai mari asociații umanitare din Moldova, cu ajutorul căreia a reușit să relocheze un orfelinat întreg din Ucraina în România.

Interviul poate fi urmărit integral în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu, pe Youtube și pe platformele de podcast. În fiecare duminică, de la 17:00, la Antena 3 CNN urmărește o nouă ediție, un nou subiect care îți deschide mintea și îți prezintă o perspectivă mai clară a lucrurilor care ne înconjoară.

×
Subiecte în articol: iThink Ghiţă Ignat Iusti Fudulu
Parteneri
Scandal monstru în Parlament: deputatul lovit în față de un fost ministru
x close