Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Schimbă-ți viața în 3 pași! Zoltan Veres, expertul emoțiilor, la iThink: „Degeaba te agiți...”

Schimbă-ți viața în 3 pași! Zoltan Veres, expertul emoțiilor, la iThink: „Degeaba te agiți...”

Invitatul lui Iusti Fudulu la iThink, Zoltan Veres, specialist în dezvoltarea inteligenței emoționale a vorbit despre cum își pot gestiona oamenii furia și alte emoții distructive, pentru a-și putea salva relațiile, carierele și viețile, la modul general.

Schimbă-ți viața în 3 pași! Zoltan Veres, expertul emoțiilor, la iThink: „Degeaba te agiți...”
Sursa foto: Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Aug 2023   •   12:18

Expertul emoțiilor a identifict 3 pași prin care oricine își poate schimba viața.

  1. Pauza de conștientizare

„Este primul loc în care poți interveni și cam singurul. E primul semn către creierul tău: «Am nevoie să intervin!»”, a spus Zoltan Veres, care le recomandă oamenilor să se oprească, să privească în jur și în oglindă și să se conecteze cât mai bine la prezent, la realitatea obiectivă, la ce sunt ei și ce fac în acel moment.

  1. Autoobservarea

„Autoobservarea nu te poate învăța nimeni. Trebuie să stai, să fii atent, să-ți urmărești gândurile. Unii spun că nu le iese acest exercițiu. Nu trebuie să iasă, trebuie să-l faci.”, a adăugat expertul emoțiilor, care promovează un fel de „radiografie” mentală a stărilor și, mai important, observarea butoanelor care le provoacă emoții negative precum furia.

  1. Procesul transformării

„Orice transformare, orice schimbare e un proces. Degeaba te agiți. Schimbarea vine în timp prin schimbări micuțe pe care le pui cap la cap și după aceea se numește o viață de om. Lucrurile nasoale din viața noastră n-au fost create peste noapte.”, a explicat Zoltan Veres la iThink, emisiunea care nu-ți spune ce să gândești, dar cu siguranță te pune pe gânduri.


 


 

×
Subiecte în articol: iThink Iusti Fudulu Zoltan Veres
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close