Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei 10 MILIARDE AU DISPARUT DIN BUGETUL STATULUI

10 MILIARDE AU DISPARUT DIN BUGETUL STATULUI

10 MILIARDE AU DISPARUT DIN BUGETUL STATULUI
03 Ian 2012   •   18:45

DANA GRECU

10 miliarde de euro. Atit au tocat  ILEGAL, in 2010, institutiile statului.  Dar daca va spunem ca suma ar putea fi de 4 ori mai mare? Curtea de Conturi a numarat 10 miliarde de euro verificind numai 24 la suta din unitati.  Este la Ordinea zilei, mai ales ca atitudinea guvernantilor, de la primari la primul ministru, nu se mai schimba! Premierul care sta ca o closca peste toate ilegalitatile ne intoxica si la inceput de an cu criza prin care trece Europa si din care noi o sa iesim cu jumatate de an mai tirziu, caci am intrat in ea cu 6 luni mai devreme! Adica noi care am luat cele mai drastice masuri vom iesi din criza mai tirziu decit altii! Cum vine asta?
Dar cum vi se pare ca la Kalinderu, in Busteni, Ski passul e mai scump decit pe una dintre dele mai scumpe pirtii din Canada? Cum se face ca primaria din Slatina baga 5 milioane de euro intr-un club nautic? Are bani de la Udrea, ca nu da de la ea!
 Elena Udrea scoate de la ea poze... de la Revelion. O s-o vedeti...gresit. O sa-i vedeti decolteul mai mult decit generos cu care l-a inmuiat de tot pe Vasile Blaga, presedintele Senatului, teoretic adversarul ei, practic, in aceeasi oala.
 Avem si de bine la Ordinea zilei. James May, co-prezentator Top Gear are numai cuvinte bune despre noul Duster, produs la Mioveni, Romania.
Victor Ciutacu,redactor sef Jurnalul National, Ilie Serbanescu, Adrian  Izvoranu,secretarul general al Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), Anton  Hadar, presedinte Alma Mater.

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close