Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei 3 CANDIDATI MONDENI SI PLANURILE LOR

3 CANDIDATI MONDENI SI PLANURILE LOR

3 CANDIDATI MONDENI SI PLANURILE LOR
28 Mai 2012   •   04:05

DANA GRECU

Sunt cap de afis in presa mondena. Viata lor personala este foarte cunoscuta. Sunt personaje controversate care au trezit de-a lungul timpului atentia publicului. Avem invitati la Ordinea zilei trei oameni foarte cunoscuti care vor sa fie administratori. Unul conduce de ani buni administratia unui oras si mai vrea sa faca asta. Alti doi vor sa aju...nga primari! Ce legatura este intre Prigoana si plici, dar intre Prigoana si aspirator? Ce legatura e intre Mazare si pensionarii care stau la coada la ajutoare in Contranta? Dar intre Mazare si locuintele sociale? Ce legatura e intre Irinel Columbeanu si protectia sociala? Dar intre Columbeanu si apa de la robinet?
Ramineti cu noi sa raspundem la intrebari!
O sa vedeti ca la inceputul o sa dam o bila alba premierului Ponta. Desi saptamina trecuta premierul spunea ca nu are de ce sa-si ceara scuze pentru cazul Balaban Grajdan, azi ISC a retras hirtia prin care ISC spunea ca nu mai are pretentii de la Nastase in Trofeul Calitatii. Deci bila alba pentru Ponta care a recunoscut ca un sef trebuie sa-si asume greselile subalternilor.
Azi este o seara importanta pentru Antena3. Colegii nostri sunt la gala APTR. Primesc premii valoroase si noi le prindem la Ordinea zilei.
Silviu Prigoana, candidat PDL pentru primaria Generala, Irinel Columbeanu, candidat PPPS, Radu Mazare, candidat USL pentru primaria Constanta.

×
Parteneri
România va trimite în Ucraina sisteme de apărare antiaeriană
x close