Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ACUZATII DE BOLSEVISM IN PSD

ACUZATII DE BOLSEVISM IN PSD

ACUZATII DE BOLSEVISM IN PSD
14 Noi 2011   •   03:30

DANA GRECU
 
Boc vrea sa comaseze alegerile parlamentare si locale pentru la anul, in noiembrie,  si sa taie 100 de parlamentari de la simbrie! Are ordin de la Cotroceni, il executa! E pentru VIITORUL  PDL , deci e  mai  presus de bugetul Romaniei pentru anul viitor, de exemplu.  Buget care trebuia sa fie de aproape o luna in parlament! Asa cerea legea!   Vorbim despre prioritatile regimului Boc Basescu !
In premiera, opozitia a spart azi agenda puterii! Cum ? Ramine sa judecati dvs!  Sefii PSD au votat in bloc excluderea lui  Mircea  Geoana din partid!  De ce? Teoretic, pentru ca ar fi omul lui Basescu, practic, pentru ca nu asculta de partid. In urma cu scurta vreme, Geoana l-a facut bolsevic  si dictator pe Ponta!  A spus chiar ca Basescu va fi mic copil pe linga actualii  sefi ai  PSD, in cazul in care acestia vor ajunge la putere!  Decizia finala in cazul Geoana  se va lua intr-o saptamina!  Ce va fi? Se vor epuiza adversarii lui Basescu sfisiindu-se intre ei?  E la Ordinea zilei! 
 Ramineti cu noi sa aflati ca bandele de români care traficau copii şi-i puneau sa cerşeasca în Marea Britanie s-au reprofilat.  Ii lasa pe englezi si  pe intuneric si pe jos!   Ai nostri fura  sinele de tren si cablurile de curent electric.  Paguba? Aproape 10 milioane de euro,  relatează Daily Mail, în ediţia electronică.
 
Oana Stanciulescu, Andrei Ciurcanu, Horia Uioreanu, deputat PNL, Dan Sova, senator PSD, Niels Schnecker

 

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close