Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ACUZATII DE MARLANIE LA NIVEL INALT

ACUZATII DE MARLANIE LA NIVEL INALT

ACUZATII DE MARLANIE LA NIVEL INALT
21 Mai 2012   •   04:05

DANA GRECU

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului, vrea copii. S-a exprimat explicit in acest sens. Presedintele Basescu vrea nepoti, tinjeste dupa ei, mai ales ca n-a prea acut timp sa stea cu fetelec sale, cit a fost marinar si noi aveam flota. Ordinea zilei le doreste celor doi sa-si vada visul cu ochii, mai ales ca ministru Muncii, Mar...iana Campeanu, vrea sa creasca indemnizatia pentru mame si sa prelungeasca si concediul pentru cresterea copilului. Deci, cam toate conditiile, am zice. Vorbim despre asta din perspectiva timpului liber pe care ar putea sa-l aiba de acum incolo doi dintre cei mai importanti oameni ai fostei puteri.
Intre timp, aflam ca România riscă să piardă peste un miliard de euro, bani pentru romanii someri si pentru cei care doreau sa invete alte meserii, din cauza coruptiei fostei guvernar. Asa spune premierul Ponta care sustine ca vinovati de situatia grava de la Munca sunt fostii ministri Sulfina Barbu, Ioan Botis si Claudia Boghicevici. Intrebarea este daca cei trei vor vaea si ei timp liber sau cineva de la Parchet se autosesizeaza. Blaga, seful informal al PDL, vrea dovezi de la Ponta! Vorbim despre asta la Ordinea zilei.
Privind de acasa la prestatia lui Traian Basescu, la Chicago, Antonescu si Ponta si-au pus miinile in cap. Unul, enervat ca Basescu l-a umilit pe Marga, de la Externe, l-a facut pe presedinte mirlan. Altul, de teama ca Basescu si nu el va merge la Consiliul European, a spus ca cere Pralamentului sa dea verdictul. Sunt subiecte la Ordinea zilei. Tot aici aflam de ce vrea guvernul sa amine trecerea la euro pentru 2019.
Pun informatiile in Ordine Daniel Savu, senator PSD, Bogdan Ciuca, deputat PC, Horia Uioreanu, deputat PNL, Bogdan Hossu, presedinte Cartel Alfa, Elena Cristian , redactor sef Income.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close