Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ADRIAN NĂSTASE VA FI ELIBERAT

ADRIAN NĂSTASE VA FI ELIBERAT

ADRIAN NĂSTASE VA FI ELIBERAT
12 Feb 2013   •   04:05

DANA GRECU

Procurorii lui Morar, cel pentru care insista Basescu sa ramina la butoane, si-au dat azi, din nou, in petec. Ca sa tergiverseze decizia de eliberare conditionata in cazul Adrian Nastase, au mers pina intr-acolo incit au declarat ca acesta nu s-a indreptat in puscarie pentru ca, iata, scrie prostii pe blog si chiar sa mute procesul de la Bucuresti, la j...udecatoria din Cornetu. De ce la Cornetu, ne-am intrebat amuzati azi? De ce nu la Murfatlar, unde a facut ochi presedintele? E un mister. Judecatorii de azi n-au fost impresionati de tumbele procurorilor si au decis sa admita eliberarea lui Nastase. Tribunalul da insa hotarirea finala, pentru ca procurorii au facut recurs. Asadar, Nastase ramine, deocamdata la Jilava, dupa gratii. Este un subiect la Ordinea zilei.
Simtind ca ziua de azi nu a fost destul de agitata, deputatul PSD Sebastian Ghita, patron de televiziune si prieten cu premierul Ponta, s-a trezit sa-si arate muschii in comisia de Control a SRI, din care, intimplator, evident, face parte. Ghita a declarat ca presa ataca serviciile. Ni se pare grav. Este grav si asa au considerat si colegii sai pesedisti. Ca pentru asta e nevoie de dovezi, nu de elucubratii. Pina si pedelistului Cezar Preda i s-a parut anapoda iesirea lui Ghita. Intrebarea este de ce simte un patron de televiziune sa spuna ca presa e periculoasa? Incercam sa raspundem.
Asa cum vom incerca sa ne dumirim cine are mai multe sanse de a cistiga sefia PDL. Blaga sau Udrea, care azi si-a anuntat candidatura. Premierul Ponta ii da sanse Elenei Udrea despre care spune ca e Basescu in fusta. Desprea Blaga, Ponta spune ca nu exista. La prima mina, Udrea are avantaj! Sau nu? Raminetri cu noi! Si cu Lucian Bolcaş, Razvan Zamfir , Pavel Abarham si Rares Manescu si Adrian Radulescu.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close