Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ADRIAN SOBARU VREA SĂ PLECE DIN ŢARĂ

ADRIAN SOBARU VREA SĂ PLECE DIN ŢARĂ

ADRIAN SOBARU VREA SĂ PLECE DIN ŢARĂ
14 Mar 2013   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Ştirea care ne-a întristat azi a fost aceea că Adrian Sobaru a decis să plece din ţară, dezamăgit de ce se întâmplă după alegeri. Nu mai are răbdare. Îi veţi afla motivele concrete imediat.

De la Bruxelles, aflăm că mai mulţi europarlamentari USL au cerut încetarea mecanismului de cooperare şi verificare despre care spun că s-ar fi tr...ansformat într-un instrument politic în timp ce Elena Băsescu a lăudat MCV-ul pe care l-a numit medicamentul României.

Iar de la Roma, vin imagini cu noul papă la prima ieşire în public. În mare discreţie, Suveranul Pontif a mers la bazilica Sfânta Maria cea Mare unde s-a rugat la Fecioara Maria. Papa a intrat discret pe o intrare laterală în bazilică, asta după ce şi-a petrecut prima noapte în casa Sfânta Marta, unde au fost cazaţi toţi cardinalii care au participat la conclav. Merită remarcat că , aseară, după ce a fost ales în funcţie, Papa Francisc a plecat de la Vatican cu microbuzul. Ca personaj public, a reuşit să câştige rapid o simpatie cvasiunanimă - este modest, smerit, bonom, cât era cardinal circula frecvent cu metroul. Un contrast puternic cu majoritatea figurilor publice care ne înconjoară.

Revenind în ţară, faptul că adunarea baronilor PSD care şi-au ales noul şef al Adunării Consiliilor Judeţene a fost comparată cu adunarea cardinalilor de la Vatican este cel puţin o exagerare. Dacă nu o proastă inspiraţie. Să-l compari pe Suveranul Pontif cu Marian Oprişan e cam mult. Discutăm despre asta La Ordinea Zilei. De asemenea, despre cum îl copiază Elena Udrea pe Traian Băsescu, am descoperit nişte asemănări foarte interesante. Rămâneţi cu noi şi invitaţii noştri: Mugur Ciuvică, Ilie Şerbănescu, Victor Ciutacu, Cătălin Ivan, Marian Petrache.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close