Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Adriana Săftoiu - Radu Tudor

Adriana Săftoiu - Radu Tudor

Adriana Săftoiu - Radu Tudor
29 Mar 2007   •   12:20

O nenorocire nu vine niciodata singură. Scăderea în popularitate și intenție de vot a lui Traian Băsescu, reconfirmată deja de al treilea sondaj, e însoțită de o veste bombă. Adriana Săftoiu pleacă de la Cotroceni!
Umilită de relația pe sub masă dintre șeful statului și Elena Udrea, Adriana Săftoiu era singura garanție că președintele nu o va lua razna definitiv. Multe din derapajele pe lângă Constituție sau dezastruoase pentru imagine au fost oprite de Adriana Săftoiu. Acum, acest lucru nu mai e posibil.
Competența profesională a purtătorului de cuvânt de la Cotroceni este unanim recunoscută, chiar și de adversari. Îndrăznesc să afirm că fără sfetnicul sau de taina în ale politicii interne și imaginii, actualul șef al statului are toate șansele din lume să se oprească la un singur mandat.

Antena 3 va posta DOAR comentariile care au legătură cu subiectul anunțat. Dacă doriți să exprimați opinii cu privire la realizatorii emisiunii, vă rugăm să le postați în categoria "Prima ediție" (meniul din dreapta, sus).

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close