Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ALEGERI CU FINAL ASTEPTAT

ALEGERI CU FINAL ASTEPTAT

ALEGERI CU FINAL ASTEPTAT
04 Dec 2012   •   04:05

DANA GRECU

Aproape 65 la suta dintre romanii care ar putea vota duminica, la alegerile parlamentare, nu stiu numele candidatilor pentru Senat si Camera deputatilor. E de la sine inteles ca depre activitatea acestora nici nu se pune problema sa stie cineva. Asta pentru ca tot mai 4 zile pina la alegeri si tot vrem sa vorbim azi despre campania pentru parlamentare. No...

i, La Ordinea zilei, am tot cautat azi vreun site oficial in care sa dam peste informatiile de care ar avea nevoie cineva sa se dumireasca in ce colegiu sta si cine candideaza acolo. Greu! Foarte greu. Cine sa aiba interes sa-i tina pe romani in casa? Se aude ca prezenta la vot va fi mai mica decit la referendum. Pe cine avantajeaza o prezenta redusa la urne? Ramineti cu noi, vom vorbi despre asta.
Azi, premierul Ponta si-a luat adio de la guvern. A fost ultima sedinta de dinainte de alegeri. Se va intoarce la Victoria doar daca Basescu nu va reusi sa sparga USL. Adica sa gaseaca un alt premier care sa-si negocieze cu parlamentarii voturile pentru a trece guvernul. Unii spun ca negocierile s-ar fi intimplat deja. Altii sustin ca asta e doar o intoxicare, pe placul lui Basescu. Noi abordam problema din toate unghiurile.
La Ordinea zilei o sa vedeti citeva fotografii care demonstreaza ca totusi sunt citeva locuri in Romania unde campania e absolut intersanta. Tineti minte cind va povesteam ca Falca-ginerele si Seculici-socrul s-au imbrincit la propriu din motive de politica? Ei bine, o sa vedeti cum a schimbat campania celebrul cuplu.
Lucian Avramescu, Anton Hadar, Victor Ciutacu, Daniel Bejan

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close