Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ALEGERILE DIN ROMANIA SE JOACA LA BRUXELLES

ALEGERILE DIN ROMANIA SE JOACA LA BRUXELLES

ALEGERILE DIN ROMANIA SE JOACA LA BRUXELLES
06 Dec 2012   •   04:05

DANA GRECU

USL a umplut Parlamentul European de scrisori in care se plinge ca Basescu se pregateste sa incalce Constitutia. Sa dea chiar o lovitura de stat, dupa alegerile din 9 decembrie cind, dupa confirmarea majoritatii USL, ar trebui sa-l puna pe Ponta premier. Pina acum , singurul care a reactionat a fost seful liberalilor europeni. Lucru care n...

u pare sa-i sperie pe cei de la ARD. Dimpotriva. Azi au aparut reactii cum ca presedintele Basescu n-ar trebui sa faca un compromis de teama suspendarii. Reactii din tabara ARD. Asadar, alegerile din Romania se joaca la Bruxelles. Si in SUA, se pare. Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a menţionat, în cadrul unui discurs în care a denunţat valorile democratice în Europa şi Asia Centrală, că România şi Ungaria se numără printre statele ale căror guverne au devenit "mai agresive" în contracararea opoziţie. Comentam subiectul la Ordinea zilei.
Tot aici,azi, am fi vrut sa va anuntam ca Mihai Razvan Ungureanu s-a lasat de politica. Pentru ca nu se poate sa vrei sa fii parlamentar cind despre tiner apar informatii ca in prima zi in care te-ai inscaunat premier ti-ai luat un tir de tigar si un vagon de bauturi fine. Ce sa vezi?! Nu putem anunta demisia lui MRU pentru ca el nu si-a dat-o. Asteapta votul aradenilor duminica, pe 9. Ramineti cu noi si cu Mugur Ciuvica, Ilie Serbanescu, Elena Cristian, Adi Ursu.

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close