Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Alianța, criza și consilierii străini - Andreea Munteanu

Alianța, criza și consilierii străini - Andreea Munteanu

Alianța, criza și consilierii străini - Andreea Munteanu
22 Mar 2007   •   18:43

"Purtăm dialog prin presă cu copreședintele Alianței Traian... ăă...Călin Popescu Tăriceanu" - a fost răspunsul ministrului democrat Radu Berceanu, la întrebarea unui jurnalist, care a vrut să afle dacă PD mai discută cu premierul Tăriceanu. Semn că întâlnirile sunt și rare și încordate. Astăzi, Berceanu le-a transmis liberalilor că PD nici nu se gândește să plece de la guvernare în ciuda tuturor eforturilor pe care primul ministru le depune în sensul acesta. Ministrul spune că PD nu vrea să dea astfel apă la moară consilierilor străini ai lui Tăriceanu, Silberstein și Finkelstein.

În plină formă, Berceanu și-a atacat vehement partenerii de alianță. A primit o replică ironică de la vicepreședintele liberal, Puiu Hașotti care l-a numit, citez, "scandalagiul de serviciu al PD". Așadar, Alianța moare, dar pare că nu vrea să se predea. Din ambiție, din interes, din rațiune? Discutăm subiectul la Prima ediție cu vicepreședintele PD, Cezar Preda și, de la Constanța, cu vicepreședintele PNL, Puiu Hașotti.

Antena 3 va posta DOAR comentariile care au legătură cu subiectul anunțat. Dacă doriți să exprimați opinii cu privire la realizatorii emisiunii, vă rugăm să le postați în categoria „Prima ediție” (meniul din dreapta, sus).

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close