Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei AM AFLAT DE CE PLANG COREENII

AM AFLAT DE CE PLANG COREENII

AM AFLAT DE CE PLANG COREENII
28 Dec 2011   •   04:30

DANA GRECU

Noi am aflat de ce pling nord coreenii!!!! Stati la Ordinea zilei sa aflati si dvs raspunsul. Este mai presus de orice inchipuire. Si raspunsul , dar si imaginile cu sute de mii de oameni  in prag de isterie colectiva,  la inmormintarea comandantului KIM JONG IL.

 Revenim la actialitatea interna.  Oripilati de apucaturile ilegale si isterice ale lui Nitulescu de la Teleorman, cel care a injurat, bruscat si amenintat niste reporteri, in sediul prefecturii, parlamentarii comisiei de abuzuri din Camera s-au gindit sa-l cheme pe demnitar sa dea explicatii. In citeva clipe veti afla cum a reactionat prefectul inca in functie.

Tot azi, opozitia a cerut demisia ministrului de Finante pe motiv ca a mintit cind a spus ca primarii au cerut marirea taxelor locale.  Vorbim desprea asta dar si despre ce a parafat guvernul aseara, in 40 de minute, cit a durat sedinta fulger, inainte ca premierul sa mearga la Cluj!
 In cap de an, lumea pindeste reducerile! La noi, sint cozi  la ulei si tigai, la britanici, lumea se imbulzeste la produse de lux.  E sezon de reduceri si mallurile stau sa se prabuseasca de atita popor dornic de cumparaturi. Britanicii au cheltuit, in numai doua zile de reduceri, nu mai putin de 4,3 miliarde de lire sterline. Specialistii spun ca e un record in materie!   

 Sint cu noi Cristian Busoi, europarlamentar PNL, Nicolae Banicioiu, deputat PSD,   Florea  Pirvu, vicepresedinte CNIMM, Victor Ciutacu, redactor sef Jurnalul National.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close