Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei APOCALIPSA DUPA VACAROIU SI FMI

APOCALIPSA DUPA VACAROIU SI FMI

APOCALIPSA DUPA VACAROIU SI FMI
24 Oct 2012   •   04:05

DANA GRECU

40 de lei dintr-o suta sunt praduiti. In Romania, nu a existat asa coruptie niciodata in ultimii ani, spune seful Curtii de Conturi. România ar trebui să crească baza de contributori şi nivelul ratelor, să opereze majorări ale cotei unice sau TVA, ca sa nu cada sistemul public de sănătate, spune FMI. Economia României ar putea scadea cu 5%.
Sunt cele ...

mai tari informatii ale zilei de azi. Nu ca noi nu am fi aflat pina acum ca licitatiile sunt de ochii lumii, ca in drumuri nefacute se baga milioane de euro, ca drumarii sunt regii neincoronati ai tarii, ca in, fiecare zi, mor oameni in spitale din cauza de lipsa de medici si medicamente. Nu ca noi nu stim ca FMI vrea banii imprumutati inapoi, nu conteaza de unde ii scoate. 20 de miliarde de euro. Astea le stim cu totii, dar asteptam confirmari oficiale in speranta ca se poate opri, la un moment dat, hotia fara de margini si tara asta se poate reconstrui in vreun fel.
Tot azi am auzit ca euro ar putea ajunge la 5,4 lei. Premierul a incercat sa ne linisteasca. Asta s-ar putea intimpla numai daca zona euro ar intra in colaps din cauza situatiei fara precedend din Grecia, Spania, Portugalia si Italia. Tocmai de aceea vom incerca sa punem informatiile cap la cap, incercind sa repetam impreuna lectia despre pilele pozitive si pilele negative. Despre pilele bune si pilele negative, dupa cum explica cel mai controversat sef al Anaf, Sorin Blejnar, in libertate, vesel, in vreme ce seful sau de cabinet e urmarit de Interpol acuzat nu numai de complicitate la evaziune fiscala, ca domnul Blejnar, ci si de apartenenta la un grup infracţional organizat ce trafica fete pentru placerile unor mafioti.
Andrei Gerea, Elena Cristian, Mircea Draghici, Anton Hadar, Bogdan Chirieac.

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close