Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei AU FUNCTII MARI, AVERI URIASE SI NICIO RASPUNDERE

AU FUNCTII MARI, AVERI URIASE SI NICIO RASPUNDERE

AU FUNCTII MARI, AVERI URIASE SI NICIO RASPUNDERE
11 Oct 2011   •   04:05


Oameni putred de bogati conduc Romania. Averile impresionante, greu spre imposibil de justificat.  Marimea contului lor este invers proportionala cu responsabilitatea. Bogatasii astia, aflati la butoane, la propriu, nu sint in stare niciodata sa faca dreptate. Nici pentru morti, nici pentru vii. Singura lor grija este banul! O informatie bomba vine de la Timisoara. Pressalert scrie ca seful Registrului auto roman a fost condamnat pentru contrabanda cu masini! Seful RAR, condamnat pentru contrabanda. Este consilier judetean PDL. Cine e personajul? Aflati la Ordinea zilei. Alt om cu functii. Primarul din Giurgiu. Lucian Iliescu. Azi a continuat lamentabil sa ridice din umeri la intrebarile insistente ale presei care voia sa afle cum poate ditamai clanul de interlopi sa faca legea intr-un oras unde el e sef de 14 ani! O sa-l vedeti!
 Alt om cu functii! Mircea Andrei, presedintele comisiei de justitie din PDL.  20 de milioane de euro avere, acuzat ca e combinat cu mafioti, apropiat al lui Sorin Ovidiu Vintu, acuzat ca a pus stampital grupului senatorial al PDL ca sa faca afaceri cu rusii.  Credibil, nu?
 Alt om cu functii!  Marin Anton, proaspăt numit în funcţia de şef al Comisiei de infrastructură din PDL. Are aproape 2 milioane de m patrati de pamint! Milioane de euro. Cercetat de  ANI!
 Alt om cu functii! Senatorul UNPR Magureanu. Danseaza cu clanul Butoane ca sa-i faca fala, asa a zis azi. Interlopii l-au agatat in benzinarie!
 Sint numai citeva exemple!
  Ramineti cu noi!  Intrebarea noastra azi!  Cum sa facem sa nu mai fim calcati in picioare de unii care nu stiu decit sa ridice din umeri si nu stiu decit sa faca bani pentru ei!
        


Toader Paraschiv, secretar general  Sind Politisti, Dana Varga, fost consilier pe problemele rromilor,  Alina Gorghiu, deputat PNL, Cristian Topescu, comentator sportiv,  Daniel Savu, senator PSD

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close