Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei AVERILE CIUDATE ALE ABONAŢILOR LA PARLAMENT

AVERILE CIUDATE ALE ABONAŢILOR LA PARLAMENT

AVERILE CIUDATE ALE ABONAŢILOR LA PARLAMENT
15 Noi 2012   •   18:45

ANDREEA MUNTEANU

Ceea ce era previzibil s-a întâmplat: Băsescu nu-l lasă pe Ponta la Consiliul European pentru că vrea să meargă el. I-ar fi propus, totuşi, să meargă împreună însă Ponta susţine că l-a refuzat după ce i-a înmânat un punctaj pentru şedinţa în care se vor lua decizii foarte importante legate de banii UE între 2014 şi 2020. Întâmplător sau nu, premierul spune că fix în perioada summit-ului, 22 - 23 noiembrie, se va afla oricum la Bruxelles, unde ar trebui să se vadă cu preşedintele Franţei, Francois Hollande. Dacă se va întâlni şi cu Băsescu acolo şi vor merge împreună la vreo întâlnire oficială sau măcar la o cafea vom vedea săptămâna viitoare.
...


Veţi vedea azi la Ordinea Zilei ce averi stranii au unii dintre abonaţii la Parlament. În cazul unora e vorba de zeci de terenuri, case fără număr, kilograme de bijuterii, averi pentru care în mod normal ar trebui plătite impozite mai mari decât veniturile trecute în declaraţiile oficiale. Un alt caz - deputatul PDL Wiliam Brânză. Declară venituri anuale de un sfert de milion de euro, dar pretinde că locuieşte într-un ... ibric. Mai exact într-un apartament de 13 metri patraţi. Deputatul Boureanu câştigă câteva zeci de mii de euro dintr-o firmă aflată pe o insulă minusculă din Oceanul Pacific, are deja celebrul apartament de la Hollywood împreună cu Valentina Pelinel, e proprietarul a zeci de mii de metri pătraţi de pământ, dar are şi nişte datorii aproape cât ratele României la FMI. 7,5 milioane de euro. De unde vin banii acestor oameni, cum îi justifică, ba chiar cum se descurcă între atâtea proprietăţi şi datorii, poate ar fi treaba ANI să afle. Noi ne întrebăm deocamdată cât de serioşi sunt aceşti oameni. Apropo de seriozitate, senatorul de Argeş, Mircea Andrei are un partener de afaceri şi prieten apropiat care şi-a schimbat numele din Victor Dombrovschi în Michael Douglas.
Cea mai tare ştire a zilei am păstrat-o pentru final. Ce credeţi că făcea fostul premier, intelectualul Mihai Răzvan Ungureanu, în tinereţe? Cânta la nunţi "Se mărită Mona mea". Cu formaţie şi tot tacâmul. Şi mai câştiga şi bani pentru asta. Pentru cei ce nu ştiu, "Se mărită Mona mea" din repertoriul formaţiei Azur e un fel de mamă a manelelor din ziua de azi.

Mai avem şi alte subiecte tari La Ordinea Zilei. Rămâneţi cu noi şi cu invitaţii noştri Mugur Ciuvica, Ilie Şerbănescu, Victor Ciutacu şi Ştefan Nicolae.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close