Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BACONSCHI CAUTA 3 MILIOANE DE VOTURI

BACONSCHI CAUTA 3 MILIOANE DE VOTURI

BACONSCHI CAUTA 3 MILIOANE DE VOTURI
06 Ian 2012   •   01:05

ANDREEA MUNTEANU

Clientela portocalie are din ce în ce mai puţine restricţii pentru că legile se modifică aşa cum cer interesele celor care servesc regimul. Ca să facă viaţa mai uşoară prefecţilor şi funcţionarilor publici, ministrul de interne Igaş şi câţiva colegi de-ai lui vor să le dea liber la politică. Adică să le dea voie, prin lege, să candideze la funcţii alese -de primar, deputat sau senator - fără ca asta să-i împiedice să fie prefecţi, de exemplu. Asta de bine ce ani de zile s-a vorbit despre depolitizarea administraţiei şi profesionalizarea funcţionarilor. Ei bine, treaba asta cu profesionalismul nu ţine în România. În România ţin pilele. Proiectul lui Igaş are un susţinător neaşteptat în primarul Sibiului. Veţi vedea ce spune Iohannis imediat.
 Ministrul de externe se crede imbatabil în lupta cu remanierea pentru că, spune el, munceşte cu "impetuozitate". Pentru partid, nu vă imaginaţi că pentru ţară. A declarat că 3 milioane de români  de peste hotare vor vota prin corespondenţă anul viitor. Cam la ce diferenţă ar trebui să câştige USL ca să contracareze sacii cu voturi de peste hotare la care Baconschi şi Brânză lucrează impetuos?

Vă veţi întâlni la Ordinea Zilei cu renumitul sculptor Vlad Ciobanu. Domnia sa este în greva foamei de 18 zile. Povestea sa o auziţi în câteva clipe. Au mai venit la noi Marius Pieleanu, sociolog, Doru Viorel Ursu, avocat,  Victor Paul Dobre, deputat PNL, Catalin Ivan, europarlamentar PSD.

×
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close