Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Baietii destepti din politica - Radu TUDOR

Baietii destepti din politica - Radu TUDOR

Baietii destepti din politica - Radu TUDOR
16 Apr 2007   •   12:50

Demersul de suspendare a presedintelui Traian Basescu are niste ratiuni politice sau mai degraba de imagine? Exista mari semne de indoiala ca toti parlamentarii PSD,PNL,PRM,PC si UDMR vor vota plecarea, fie si temporara, a lui Basescu de la Cotroceni. Mai ales de cind acesta ameninta teatral cu
demisia. Si atunci la ce bun toata aceasta vinzoleala? A spus-o chiar Ion Iliescu : miza este de fapt discutia despre suspendare si un semnal de alarma privind derapajele prezidentiale. Ezitarile unor actori principali ne arata suspendarea cade chiar si in Parlament, nu doar la votul popular.

Vom constata ca totul a fost o "alarma falsa", un exercitiu de incordat muschii politici in fata oglinzii electorale. PSD mai creste un pic la optiuni de vot, Basescu are inca un motiv sa iasa zilnic la televizor cu o canonizare live, scuipind seminte la tribuna a doua intr-un meci de fotbal sau impingind caruciorul cu apa plata la supermarket. La final, fiecare dintre actori isi va fi facut plinul de imagine. Doar romanii vor ramine cu buzele umflate, cu aceleasi salarii mici, sosele inexistente, servicii medicale precare si pensii de mizerie.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close