Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BANI S-AR MAI GASI, DAR N-ARE CINE-I FOLOSI

BANI S-AR MAI GASI, DAR N-ARE CINE-I FOLOSI

BANI S-AR MAI GASI, DAR N-ARE CINE-I FOLOSI
14 Feb 2013   •   04:05

DANA GRECU

Intre o vizita la Vatican si una la manastirea Rohia, unde i s-a prezis ca va ajunge presedinte, pe cind era primar general, Traian Basescu bate matanii sa cheltuiasca Ponta cele 39 de miliarde de euro, cit a reusit el, presedintele, sa rupa de la prietenii lui de la Bruxelles. Basescu a vrut sa spuna ca Ponta nu poate cheltui cit poate el... negocia pentru Romania. O sa vorbim despre asta cu ministrul peste fonduri, Eugen Teodorovici, care e azi la Ordinea zilei. Nu de-altceva, dar chiar ne-am dori ca romanii care vor sa dezvolte niste afaceri pe bani europeni sa nu mai fie nevoiti sa dea spaga, sa fie plimbati de colo- colo, sa semneze tone de maculatura si sa ramina fara case pentru ca statul roman isi bate joc de ideile si de sperantele lor.
Si, dupa ce vom lamuri cu dl ministrul partea de coabitare Basescu guvern, pe seama banilor europeni, vom trece la alt subiect unde intelegerea premier presedinte ne sare in ochi. Azi, presedintele a facut misto si de regionalizarea lui Ponta, pe care nu s-a hotarit s-o numeasca boala grea sau poveste.
E foarte adevarat, in spiritul echidistantei, Basescu i-a facut azi praf pe Blaga si Udrea, acuzindu-i de mediocritate, si i-a cintat ode lui Boc, singurul care a reusit sa cistige voturi de la romani, la vreme de rastriste.
Sunt subiecte interesante. Ramineti cu noi. EUGEN ORLANDO TEODOROVICI, DANIEL SAVU, MUGUR CIUVICA, ILIE SERBANESCU

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close